Yaşlılar Günü’nde Prof. Dr. Neda Armaner’i evinde ziyaret

 Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık’ dan anlamlı ziyaret Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü..

Yaşlılar Günü’nde Prof. Dr. Neda Armaner’i evinde ziyaret

 Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık’ dan anlamlı ziyaret

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü 101 yaşındaki Prof. Dr. Neda Armaner’i evinde ziyaret etti.

Her fırsatta toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösteren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1 Ekim Dünya yaşlılar gününü unutmadı. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ile birlikte 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü 101 yaşındaki Prof. Dr. Neda Armaner’i evinde ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, sohbet edip hayır duası aldı.

BIYIK: “YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZ”

Yaşlıların toplumun hafızası olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaşlılarımız baş tacımız. Onlar bizim kıymetlilerimiz. Bize yol gösteren ve toplumun hafızaları. Her zaman onların yanındayız. 1 gün değil her zaman onlarla beraberiz” diye konuştu. Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara, Armaner’le sohbet edip hayır duası alırken Armaner de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek kendi kitaplarını hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL