Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yaşlılar gününü kutladılar | Kocaelide Bugün

Yaşlılar gününü kutladılar

1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Yaşlılarda Dayanışma Derneğini ziyaret ederek yaşlılar gününü kutladılar. Yönetim Kurulu Başkanı  Serap Göncü yaptğı..

Yaşlılar gününü kutladılar

1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Yaşlılarda Dayanışma Derneğini ziyaret ederek yaşlılar gününü kutladılar.

Yönetim Kurulu Başkanı  Serap Göncü yaptğı açıklamada “hep birlikte kuruluşundan beri Derneğimize emek vermiş büyüklerimiz, Derneğimize maddi manevi desteğini esirgemeyen büyüklerimiz ve Darıca’mızda yaşayan büyüklerimiz ile bir arada olduk, onları ziyaret ettik ve gönüllerini aldık. Pandemi nedeniyle uzun zamandır hatırlarını soramadığımız büyüklerimizi görmek bizlere de çok iyi geldi.

Ziyaretlerimiz sırasında yanımızda olarak bizlerden desteklerini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve Darıca Kaymakamımız Sayın Yüksel Kara’ya çok teşekkür ediyoruz “dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL