Yaşlılarımızın Duaları Alındı

Bayan Yavuz, Sosyal Amaçlı Ziyaretlerini Sürdürüyor  Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, dua almanın, gönüllere dokunmanın getirdiği manevi huzur ile her şartta toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yaptığı hane ziyaretlerine bugün..

Yaşlılarımızın Duaları Alındı

Bayan Yavuz, Sosyal Amaçlı Ziyaretlerini Sürdürüyor 

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, dua almanın, gönüllere dokunmanın getirdiği manevi huzur ile her şartta toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yaptığı hane ziyaretlerine bugün de devam etti.  Bayan Yavuz, pandemi kurallarına da riayet edilerek İzmit İlçesinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde devletin şefkat elini hissettirdi.

Yaşlılarımızın Duaları Alındı
Bayan Yavuz, ilk olarak yaşlı vatandaşlarımız Durdu Gün, Hüseyin Tek, Dursun Gündoğan ve Nefiye Kılıç’ı evlerinde ziyaret etti. Mutluluğu gözlerine yansıyan, Sizler de bizim evlatlarımızsınız diyerek Bayan Yavuz’a sevgi gösteren yaşlılarımız: Ziyaretinizle bizleri sevindirdiniz. Uzun ömürleriniz olsun, Allah devletimize zeval vermesin.” dediler.
Güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette hal ve hatırını sorarak, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Bayan Yavuz: “Yaşlılarımız en kıymetlilerimizdir. Yaşlılarımızın duaları önemli. Yaşlılarla ilgilenmek hepimizin temel görevidir. Her yıl 18-24 Mart arası Yaşlılara Saygı Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu vesileyle sizlerin nezdinde bütün büyüklerimizin haftasını kutluyor, her zaman sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Sizler bizim baş tacımızsınız.” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundular.

Bayan Yavuz Engelli Vatandaşlarımızın Gönüllerine Dokundu

Engelli vatandaşlarımızın gönüllerinde köprü kuran, onları unutmayan Bayan Yavuz, İzmit’te ikamet eden ve hanelerinde engelli bireyi bulunan; 7 aileyi ziyaret etti.  Bayan Yavuz, hal ve hatırlarını sorarak, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir.” şuuruyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf etmenin en önemli sorumluluklarının başında geldiğini belirten Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz: “Her birey aslında birer engelli adayı. Sosyal devlet ilkesinin de bir gereği olarak engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için yoğun gayret sarf ediyoruz.  Gönüllere ve dualara talibiz. Sizlerle bir arada olmayı, önemsiyoruz.” diyerek, ihtiyaçlarının karşılanması hususunda yanında hazır bulunan yetkililere talimat verdiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL