Kültür Sanat Manşetler Surmanset

Yazar Füsun Çetinel Çocuklarla Buluştu

Çocuk Edebiyatı Günlerinin Bu Ayki Konuğu Yazar Füsun Çetinel Çayırova Belediyesi’nin “Okuyoruz, Sözleşiyoruz” projesi ile gerçekleştirdiği Çocuk Edebiyatı Günleri’nde yazarların birbirinden güzel eserleri, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. 3 Farklı Okulda..

Yazar Füsun Çetinel Çocuklarla Buluştu

Çocuk Edebiyatı Günlerinin Bu Ayki Konuğu Yazar Füsun Çetinel

Çayırova Belediyesi’nin “Okuyoruz, Sözleşiyoruz” projesi ile gerçekleştirdiği Çocuk Edebiyatı Günleri’nde yazarların birbirinden güzel eserleri, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

3 Farklı Okulda 300 Öğrenciye Kitap Dağıtımı Yapıldı

“Okuyoruz, Söyleşiyoruz” projesinin faaliyete geçtiği günden itibaren birçok yazarın kitaplarını düzenlediği okul programlarında, öğrencilere ulaştıran Çayırova Belediyesi, Kasım ayı etkinliğinde de Yazar Füsun Çetinel’in kitaplarını öğrencilerle buluşturdu. Her ay farklı bir yazarı ilçede okuyan 4. Sınıf öğrencileriyle buluşturan belediye, proje kapsamında imza günleri ve söyleşi programlarını da gerçekleştiriyor.

“Okuyoruz, Söyleşiyoruz” projesiyle öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırma, hızlı okuma tekniklerini aşılama, okuduğunu anlama ve özetleme konusunda yardımcı olmak için Seçkin Çocuk Edebiyatı yazarlarını çocuklarla buluşturan Çayırova Belediyesi, Yazar Füsun Çetinel’in 4 farklı kitabını öğrencilere ulaştırdı. 3 farklı okulda yaklaşık 300 öğrenciye kitap dağıtımı yapan kurum, Kasım ayı içerisinde Yazar Çetinel’in katılımıyla imza ve söyleşi gününü de gerçekleştirecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL