Yeni Cuma Parkı’nda çalışmalar devam ediyor

Yeni Cuma Parkı’nda yeşil dönüşüm başladı   İzmit Belediyesi, Yeni Cuma Parkı Çevre Düzenlemesi ve Kafe Yenileme Projesi kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ederken çim serimi ile alanda yeşil dönüşüm..

Yeni Cuma Parkı’nda çalışmalar devam ediyor

Yeni Cuma Parkı’nda yeşil dönüşüm başladı

 

İzmit Belediyesi, Yeni Cuma Parkı Çevre Düzenlemesi ve Kafe Yenileme Projesi kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ederken çim serimi ile alanda yeşil dönüşüm başladı

 

İzmit Belediyesi, kent merkezinin en sevilen noktalarından olan Yeni Cuma Parkı’nda yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmitli vatandaşların en sık kullandığı sosyal alanlardan biri olan Yeni Cuma Parkı’nda altyapı ve beton çalışmaları tamamlanırken çim serme işlemleri başladı.

ÇİÇEKLERLE DONATILACAK

Yeşil görüntüsüyle vatandaşlara nefes aldıracak olan Yeni Cuma Parkı’nda bin 600 metrekare alana toprak tesviyesi ve çim serimi yapılıyor. Yeşil alanlara 400 adet alev ağacı, 400 adet taflan, 200 adet lavanta, oturma gruplarının yanındaki saksılıklara 100 adet kordilin, 4 adet ıhlamur, 20 kasa mevsimlik çiçek dikimi yapılmaya devam ediyor. Ayrıca alanda 30 adet ahşap çiçeklikli bank imalatı ve 24 adet çöp kutusu montajı yapılacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL