Yeni önlemler alındı

İzmit Belediyesinden koronavirüse karşı yeni önlemler   İzmit Belediyesi, günde yüzlerce kişinin giriş-çıkış yaptığı BELSA hizmet binasına yerleştirdiği yeni ateş ölçer cihazıyla belediye binasına girişleri sağlık açısından daha güvenli hale..

Yeni önlemler alındı

İzmit Belediyesinden koronavirüse karşı yeni önlemler

 

İzmit Belediyesi, günde yüzlerce kişinin giriş-çıkış yaptığı BELSA hizmet binasına yerleştirdiği yeni ateş ölçer cihazıyla belediye binasına girişleri sağlık açısından daha güvenli hale getirdi

 

Ülkemizde koronavirüs vaka sayısında tekrardan artışlar görülmesi üzerine İzmit Belediyesi bir takım yeni önlemler almaya başladı. Bu önlemlerden birisi de belediye hizmet binası girişinde oldu. Günde yüzlerce kişinin giriş-çıkış yaptığı BELSA hizmet binasının girişine yeni ateş ölçer yerleştirildi.

 

Temas Olmadan Ateş Ölçümü

Belediyenin giriş kapısına yerleştiren yeni ateş ölçer cihazı ile binaya giriş yapan vatandaşlar kimseyle temas halinde olmadan elini cihaza okutarak ateşlerini ölçtürebiliyor. Vücut ısısını anında gösteren cihaz ayrıca sesli komutlarla ateş derecesinin normal veya yüksek olduğunu belirtiyor.

 

Sesli Komut Özelliği

 

Sesli komutta eğer yüksek ateş işareti çıkması durumunda binaya giriş yapmak isteyen vatandaş İzmit Belediyesi ekiplerince sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor. Kurulan bu yeni sistemle birlikte hem belediye personelinin hem de vatandaşın sağlığı için ciddi bir önlem alınmış oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL