Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yeni Poliklinik Binasının İnşaatı Başladı | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Yeni Poliklinik Binasının İnşaatı Başladı  

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinde kalitenin artırılması için geliştirilen büyük projelerden bir yenisi daha hayata geçiyor. Her gün yüzlerce hastaya poliklinik hizmetinin sunulduğu mevcut poliklinik binasındaki..

Yeni Poliklinik Binasının İnşaatı Başladı  

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinde kalitenin artırılması için geliştirilen büyük projelerden bir yenisi daha hayata geçiyor. Her gün yüzlerce hastaya poliklinik hizmetinin sunulduğu mevcut poliklinik binasındaki modern sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi amacıyla projelendirilen yeni poliklinik ek binasının inşaatına başlandı. Poliklinik binasının 2019 yılında hizmete sunulması bekleniyor.

Farklı Birimleri de Bünyesinde Bulunduracak

Bölgenin en önemli ve en güvenilir sağlık merkezi olan Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin gelişmiş teknolojiyle donatılan mevcut poliklinik binalarının, modern tıp standartlarına daha uygun bir hizmet vermesi amacıyla Kalkınma Bakanlığı’nın desteğiyle yeni bir poliklinik binası yapılıyor. Bilimsel çalışmaların yanı sıra hizmet alanında da bölgenin en başarılı sağlık merkezi olan Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapılacak olan 4 katlı yeni poliklinik binası, tüm poliklinikleri, sindirim sistemi hastalıkları enstitüsünü, iyi klinik uygulamalar merkezini, otoparkı ve helikopter pistini de bünyesinde bulunduracak. Vatandaşa her zaman en iyi hizmeti vermek için projeler gerçekleştiren KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin mevcut poliklinik binasının karşısında konumlandırılacak olan yeni poliklinik binası, giriş katı otopark olmak üzere diğer 4 katı modern ve gelişmiş sağlık hizmeti sunacak.

Yeni Poliklinik Binası 2019’da Hizmete Açılacak

16 Haziran’da gerçekleştirilen yeni poliklinik binasının ihalesi firmalar tarafından yoğun ilgi gördü. 13 firmanın katıldığı ihalede, 44.542.000 (KDV Hariç) TL ile en düşük teklifi veren Yavuz Dekorasyon İnşaat Tic. İhr. ve İth. Ltd. Şti. yüklenici firma olarak belirlendi. Toplam 29.500 metrekarelik alana sahip olacak poliklinik binasının inşaatına ise 18 Ağustos’ta başlandı. Yaklaşık 2 yılda tamamlanacak olan Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yeni Poliklinik Binası’nın 2019 yılı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

 İhtiyaçlara Karşılık Verecek

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yeni Poliklinik Binası ile, her geçen gün artan yurt içi ve yurt dışı hasta potansiyelini karşılamayı, sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşlara en iyi şartlarda hizmet sunmayı, İstanbul ve Marmara Bölgesi’nde beklenen deprem felaketi gibi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek afet durumlarında Bölge Hastanesi olarak sorumluluk üstlenebilecek fiziki ortamı sağlamayı, hizmet alıcıların KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne araç ile ulaşımı ve acil hastaların ambulansla acil servise ulaşımı konusunda düzenlemeler hedeflenmektedir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL