Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Yeni vaka sayımız, son günlerdeki ortalamasında" | Kocaelide Bugün

“Yeni vaka sayımız, son günlerdeki ortalamasında”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı. “Yeni vaka sayımız, son günlerdeki ortalamasında. İyileşen hasta sayımızla yeni vaka sayımız arasındaki fark düne yakın. Yoğun bakım, entübe ve riskli gruptaki..

“Yeni vaka sayımız, son günlerdeki ortalamasında”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı.

“Yeni vaka sayımız, son günlerdeki ortalamasında. İyileşen hasta sayımızla yeni vaka sayımız arasındaki fark düne yakın. Yoğun bakım, entübe ve riskli gruptaki hasta sayımız yaklaşık aynı düzeyde seyrettiği için vefat sayıları birbirine yakın gerçekleşiyor”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan yeni can kaybını ve vaka sayısını açıkladı. Buna göre, Türkiye’de son bir gün içinde 927 yeni vaka tespit edilirken, koronavirüs nedeniyle 17 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca, son 10 günde 2.1 ve 2.2 olan testlerin pozitif çıkma oranı yüzde 2.3’e çıktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL