Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
YENİAD Kocaeli İzmir’de | Kocaelide Bugün

YENİAD Kocaeli İzmir’de

Yeni Bir Dünya İş Adamları Derneği (YENİAD) Kocaeli Şube Başkanı Okan Avşar İzmir’de Düzenlenen Yerel ve Global Gelişmelerler Satınalma Zirvesi’ne katılım sağladı. Avşar,  ‘Yerel ve Global Gelişmelerle Satın alma Zirvesi’ne..

YENİAD Kocaeli İzmir’de

Yeni Bir Dünya İş Adamları Derneği (YENİAD) Kocaeli Şube Başkanı Okan Avşar İzmir’de Düzenlenen Yerel ve Global Gelişmelerler Satınalma Zirvesi’ne katılım sağladı.

Avşar,  ‘Yerel ve Global Gelişmelerle Satın alma Zirvesi’ne katılmış olmaktan büyük mutluluk duyduk. Değerli Konuşmacılar Kadir Kaymakçı  Durmuş Buyuktuncel  ve Selen Sevinç Soydan  Hanımın değerli sunumları ve aktardığı bilgiler çok değerliydi. Ülkemizin kaynakları doğru yerlere aktarıldığında ve dünya üzerindeki gelişmeleri de yakından takip ettiğimiz sürece içinde bulunduğumuz sıkıntıların çözümlerinde doğru reçeteyi daha kolaylıkla bulacağız.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL