Yeniden Refah Çayırova’dan yoğun mesai

YRP ÇAYIROVA’DA ÜYE SEFERBERLİĞİ Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatı, partisine yeni üye kazandırmak için yoğun mesai harcıyor. Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Adem Yıldız, ilçe teşkilatı, kadın ve..

Yeniden Refah Çayırova’dan yoğun mesai

YRP ÇAYIROVA’DA ÜYE SEFERBERLİĞİ

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatı, partisine yeni üye kazandırmak için yoğun mesai harcıyor.
Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Adem Yıldız, ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları ile partiye yeni üye kaydı için sahaya çıktı.
Bu kapsamda ilçe başkanı Adem Yıldız, vatandaşları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek, üyelik işlemi gerçekleştiriyor.
HEDEF 500 BİN ÜYE
Genel merkezimizin 500 bin üye hedefine ulaşmak için Çayırova ilçe teşkilatı olarak, gece gündüz demeden tüm Çayırovalı hemşehrilerimize ulaşmanın gayreti içerisindeyiz diyen Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Adem Yıldız, yeni üyelerimiz ile her geçen gün Milli Görüş ailesi daha da büyüyor, milletimiz ile iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyoruz ifadelerini kullandı.
Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşımızın yüksek enflasyon ve zamlar altında ezildiğine bizzat şahit oluyoruz diyen Yıldız, her evde ayrı bir dert her işyerinde ayrı bir sorun mevcut. Milletimiz derdini anlatacak muhatap, sorunlarına çözüm getirecek bir yetkili bile bulamaz hale gelmiştir dedi.
Sözlerine devam Yıldız, fakat milletimiz müsterih olsun ki Milli Kaynak Paketlerimiz hazır, bizler yerli ve milli projelerimizle milletimize nefes aldıracak ve milletimize layık olduğu refah bir yaşamı sunacağız ifadelerini kullanırken, bizim iktidarımızda ülkemizin geçim kaynağı halkın sırtına yüklenen vergiler ve zamlar değil, katma değeri yüksek üretim ve faizsiz ekonomi olacaktır dedi.
Yıldız, sözlerine son vermeden önce, online olarak üye olmak isteyen vatandaşlarımız da ‘’parbis.yenidenrefahpartisi.org.tr/#/online/uye’’ sitesinden online olarak üyeliklerini gerçekleştirebilirler dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL