Genel Güncel Manşetler Politika Yaşam

YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA RESMEN BAŞLADI

Yeniden Refah Partisi 2. Olağan büyük kongresi sonrası Seçim startını resmen başlattı. Bu kapsamda ilk olarak Yeniden Refah Partisi hukukçuları ve il başkanı sandık mücahitlerin eğitim çalışmalarına başladı. İl Başkanı..

YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA RESMEN BAŞLADI

Yeniden Refah Partisi 2. Olağan büyük kongresi sonrası Seçim startını resmen başlattı. Bu kapsamda ilk olarak Yeniden Refah Partisi hukukçuları ve il başkanı sandık mücahitlerin eğitim çalışmalarına başladı. İl Başkanı ve parti hukukçuları ilk eğitimlerini cuma akşamı Kartepe ilçesi mücahitlerine verdi. Eğitimi Av. Mete Burak, Selim Tezcan ve il başkanı verdi.

Eğitimlerin önümüzdeki günlerde tüm ilçeleri kapsayacak şekilde devam edeceği vurgulandı. İldeki tüm sandıkların baş müşahit ve müşahit atamalarının tamamlandığı belirtildi. Konuşmasında seçmene seslenen Aras; Milletin bu seçimde özüne, ruh köküne ve bin yıllık tarihine uygun olarak Yeniden Refahı iktidar edeceğini ve bunun ilk işaretinin de 2. Olağan Büyük Kongremize katılan coşkulu, fedakar ve şuurlu 65 bin katılımcı ile göstermiş bulunmaktadır dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL