Yeniden Refah Sandık Teşkilatlarını Tamamladı

Pazar Günü Erbakan Geliyor. Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetimi, Mehmet Aras başkanlığında toplandı. İl binasından yapılan toplantıya yönetim kurulu tam kadro katıldı. Toplantı esnasında il başkanı Mehmet Aras Kocaelililere..

Yeniden Refah Sandık Teşkilatlarını Tamamladı

Pazar Günü Erbakan Geliyor.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetimi, Mehmet Aras başkanlığında toplandı. İl binasından yapılan toplantıya yönetim kurulu tam kadro katıldı.

Toplantı esnasında il başkanı Mehmet Aras Kocaelililere bir müjde verdi. Aras’ ın verdiği bilgiye göre, 17 ekim Pazar günü, saat 14:00 Seka kongre merkezinde genel başkan Dr. Fatih Erbakan’ ın katılacağı görkemli bir program yapılacak.

Yeniden Refah Sandık Teşkilatlarını Tamamladı.

Edinilen bilgiye göre, genel başkan Erbakan partisinin mahalle başkanları ve sandık baş müşahitleri ile buluşmak için Kocaeli ye geliyor. Bilindiği üzere YRP, mahalle temsilcileri ve sandık baş müşahitlerini tamamlamak için yaklaşık 8 aydır, Kocaeli’ tüm ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalar neticesinde Kocaeli’ nin, 472 mahallesinin tamamında mahalle başkanı görevlendirmeleri bitmiş durumda. Aynı şekilde ilimizde bulunan 4195 seçim sandığının tamamında, sandık baş müşahitleri atamaları tamamlanmış durumda.

Genel başkan Dr. Fatih Erbakan, bu çalışmayı ilk tamamlayan ile ziyarette bulunma sözü verdiği için bu program gerçekleşiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL