Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yeniden Refah’tan Kaymakam Gözen’e Ziyaret | Kocaelide Bugün

Yeniden Refah’tan Kaymakam Gözen’e Ziyaret

Adem Yıldız’dan, Kaymakam Gözen’e Ziyaret  Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Adem Yıldız, ilçe kaymakamı Hasan Gözen’i makamında ziyaret etti. İlçe başkanlığına seçildikten sonra yoğun bir tempoda çalışan Adem Yıldız,..

Yeniden Refah’tan Kaymakam Gözen’e Ziyaret

Adem Yıldız’dan, Kaymakam Gözen’e Ziyaret

 Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Adem Yıldız, ilçe kaymakamı Hasan Gözen’i makamında ziyaret etti.

İlçe başkanlığına seçildikten sonra yoğun bir tempoda çalışan Adem Yıldız, yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekerken bir yandan da ilçe de ziyaretlere başladı.

Ziyaretlerine ilçe kaymakamı Hasan Gözen’i ziyaretle başlayan Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Adem Yıldız, ilçe başkan yardımcıları Bilgin Karadağ, Muhammet Öğüt, Muharrem Ağyol ve ilçe gençlik kolları başkanı Furkan Turan ile birlikte kaymakam Gözen ile görüştü.

Yıldız ve ekibi, ilçe kaymakamı Hasan Gözen’in makamında gerçekleşen görüşmede daha modern, daha güzel bir Çayırova için kaymakam Gözen ile fikir alışverişi ve istişare yaptı.

Ziyaret sonunda kaymakam Hasan Gözen’e kitap hediye eden başkan Yıldız, misafirperverliklerinden ötürü kaymakam Gözen’e teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL