Yeniden Refah’tan Kocaeli Çıkarması

Altınöz; Erbakan İlk Seçimde Cumhurbaşkanı Olacak. Yeniden Refah Partisi genel merkezi ilimizde bir dizi temaslarda bulundu. Partinin halkla ilişkiler başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında, genel başkan yardımcıları Doğan Bekin..

Yeniden Refah’tan Kocaeli Çıkarması

Altınöz; Erbakan İlk Seçimde Cumhurbaşkanı Olacak.

Yeniden Refah Partisi genel merkezi ilimizde bir dizi temaslarda bulundu. Partinin halkla ilişkiler başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında, genel başkan yardımcıları Doğan Bekin ve Mehmet Altınöz ilimizde iki gün süren bir program yaptılar. Genel başkan yardımcıları ziyaretin amacının halkla kucaklaşmak ve halkın dertlerini dinlemek olduğunu açıkladılar.

Genel başkan yardımcılarına yaptıkları çalışmada il başkanı Mehmet Aras da eşlik etti.

Heyet program kapsamında İzmit, Kartepe ve Derince de temaslarda bulundular.

Vatandaş Üye Olmak İçin Birbiri İle Yarıştı.

Heyet ilk olarak cumartesi günü İzmit ilçesinde, Kuruçeşme mahallesi esnafını ziyaret ettiler. Bu ziyaret esnasında esnaf ve halk parti heyetine uzun uzun sorunlarını anlattı. Parti heyeti halka ülke sorunlarını çözmek için geliştirdikleri projeleri anlattı. Heyet ziyaret kapsamında Kocaeli gazeteciler cemiyetini de ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Kuruçeşme ziyareti esnasında halkın partililere büyük ilgisi parti heyetini oldukça memnun etti. Heyetin ziyaret ettiği neredeyse her işletmede, esnaflar, vatandaşlar partiye üyelik başvurusunda bulundular. Gün boyunca devam eden program sonrası basına açıklamalarda bulunan Mehmet Altınöz, yapılacak ilk seçimde Dr. Fatih Erbakan ın cumhurbaşkanı olacağını ilan etti. Partinin yaptığı halkla ilişkiler faaliyetlerinde bunu çok net görebiliyoruz diyen Altınöz, vatandaş Fatih Erbakan ı bağrına basıyor dedi.

Yeniden Refahtan Kocaeli Çıkarması.

Genel merkez heyeti pazar sabahı ilk olarak Kartepe ilçesine gittiler. Parti ilçe teşkilatını ziyaret ettiler. Ardından heyet partililer ile ulus pazarını gezdiler. Sabahın erken saatlerine genel merkez heyetini karşılarında gören pazarcı esnafının ziyaretten duydukları memnuniyet gözlerinden okunuyordu. Pek çok esnaf genel başkan yardımcıları ile fotoğraf çektirdiler. Genel başkan Dr. Fatih Erbakan ı ülkenin umudu olarak gördüklerini belirttiler. Genel merkez heyeti gördükleri ilgiden memnun olarak semt pazarından ayrıldılar.

Doğan Bekin; İş Batırma Değil, İş Bitirme Belgemiz Var.

Pazar günü öğleden sonra Derince ilçesine gelen parti heyeti halkın içine karıştı. Dertlerini dinledi.

Derince ilçesinde de esnafı ve halkı dinleyen genel başkan yardımcıları, vatandaşa ülkenin sorunlarını nasıl çözeceklerini anlattılar. Ziyaret kapsamında basın yayın kuruluşları ziyaret edildi. Sivil toplum kuruluşları ve hemşeri dernekleri ile temaslar kuruldu.

Pr. Dr. Necmettin Erbakan ile uzun yıllar çalışan ve aynı zamanda dış politika uzmanı olan Doğan Bekin, burada yaptığı konuşmada, bizim iş batırma değil iş bitirme belgemiz var. Geçmişte olduğu gibi bugünde bu ülkenin sorunlarını bizler çözeceğiz. Geçmişte refah geldi yüzler güldü, şimdi yeniden refah gelecek ve yüzler yeniden gülecek dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL