Yenilenerek farklı bir çehreye büründü

Gölcük Belediyesi tarafından yenilenerek farklı bir çehreye bürünen Cumhuriyet parkının tanıtım programı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Tanıtım programına vatandaşlar çok büyük ilgi gösterirken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük..

Yenilenerek farklı bir çehreye büründü

Gölcük Belediyesi tarafından yenilenerek farklı bir çehreye bürünen Cumhuriyet parkının tanıtım programı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Tanıtım programına vatandaşlar çok büyük ilgi gösterirken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri ve  mahalle sakinleri katıldı. Açılış kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı coşkulu bir konser verdi.

CUMHURİYET PARKI YENİLENDİ

İlçenin dört bir yanına yapılan semt parkları ile modern şehirleşmenin paralelinde yeni yeşil alanlar ve yaşam alanları kazandırmaya devam eden Gölcük Belediyesi, yeni park projeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Tevfik Hoca Cami karşısında 5000 metrekarelik alanda bulunan Cumhuriyet Parkı, 0-6 yaş ve 6-12 yaş grupları ile engelli çocuklarımıza yönelik zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları, yetişkinler için pergoleler ve oturma üniteleri yapıldı. Özel olarak tasarlanan, ışık sistemleri ile donatılmış süs havuzları Cumhuriyet Parkında dinlenenlere görsel şölen yaşatacak şekilde tasarlandı. Yeşil alanlar genişletildi ve çiçekler ile park alanı renklendirildi. Modern ve yenilikçi bir anlayışla tasarlanan Cumhuriyet Parkı vatandaşların ve çocukların hizmetine sunuldu.

HERŞEY EVLATLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN

Başkan Ellibeş halka seslenerek bir de konuşma gerçekleştirdi. “Öncelikle davetimize icabet ederek buraya katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhuriyet parkımız eski haliyle yıllardır hizmet vermekteydi ama yıllar geçtikçe taleplere karşılık veremez duruma geldi. Halkımızın bizden burayı yenilemek adına talepleri oldu. Bizlerde burayı yenileyerek yeni bir eğlence alanı olarak tasarlayarak siz vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Özellikle yarınımızın, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın yüzlerinin gülmesi, onların sağlıklı ve mutlu olabilmesi en büyük hedefimiz ve arzumuzdur. Hem siz aileler olarak hem de biz yöneticiler olarak elimizden geleni yapmalıyız. Sosyal yaşam anlamında apartmanlara sıkıştığımız bir dönemdeyiz. Bu parklar çalışmalarımızın bir parçası devamı gelecektir. Bu vesile ile davetimize icabet eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız diyorum. Sizlerden gelen yeni istek ve beklentilere göre yeni hizmetlerimizi de sunmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet parkımız çocuklarımıza, ebeveynlerimize ve tüm mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL