Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
''Yerel Seçimler ve Türkiye'nin Geleceği'' | Kocaelide Bugün
Dilovası Genel Güncel Manşetler Yaşam

”Yerel Seçimler ve Türkiye’nin Geleceği”

Dilovası Turgay Güler, Mehmet Çelik’i Dinledi  Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği Gazeteci – Yazar Turgay Güler’in sunumlarıyla ve Prof. Dr. Mehmet Çelik’in söyleyişi ve anlatımlarıyla ”Yerel Seçimler ve Türkiye’nin Geleceği” adlı konferans..

”Yerel Seçimler ve Türkiye’nin Geleceği”

Dilovası Turgay Güler, Mehmet Çelik’i Dinledi

 Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği Gazeteci – Yazar Turgay Güler’in sunumlarıyla ve Prof. Dr. Mehmet Çelik’in söyleyişi ve anlatımlarıyla ”Yerel Seçimler ve Türkiye’nin Geleceği” adlı konferans gerçekleşti.

Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize ”Yerel Seçimler ve Türkiye’nin Geleceği” adlı konferansı önceki gün Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konferansa Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, AK Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayları, mahalle muhtarları ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN TOLTAR’DAN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Konferans öncesi selamlama konuşması yapan Başkan Toltar “Bu akşam iki önemli misafirimizi ilçemizde ağırlanın mutluluğunu yaşıyorum. Misafirlerimiz bizlere gündeme dair konular ve yerel seçimin önemine dair engin bilgilerini bizlerle paylaşacaklar. Ülkemiz son 16 yılda ciddi bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Bu değişim ve dönüşüm yerele de sıçrayarak yerelde de çok güzel projeler hayata geçerek önemli yatırımlar yapıldı.

Başkan Toltar konuşmasının ardından mikrofonu Gazeteci – Yazar Turgay Güler ve Prof. Dr. Mehmet Çelik’e bıraktı. Konferansın moderatörlüğünü yapan Gazeteci-Yazar Turgay Güler ile Prof.Dr. Mehmet Çelik ise yaptıkları açıklamada “Ülkemiz 2002 yılında iktidara gelen AK Parti ile birlikte yeni bir yol haritası çizdi. Güçlü ve büyük Türkiye için çıkılan bu yolda çok önemli süreçler yaşadık. 2002 yılından sonra yaşadığımız her seçim süreci ülkemiz açısından önemli bir süreç oldu. 2007 yılında e-muhtıra, 2013 yılında gezi olayları, 17-25 Aralık operasyonları ve en son 15 Temmuz hain darbe girişimlerini hep seçim süreçleri ile birlikte yaşadık. Onun için her seçim ülkemizin kaderi açısından oldukça önemliydi. Şimdi yeni bir yerel seçim sürecine daha girdik. İnanın bu seçimde hepsinden daha önemlidir.

Konferansın ardından Başkan Toltar, İlçe Başkanı Akbulut katılımcılar Gazeteci – Yazar Turgay Güler’in sunumlarıyla ve Prof. Dr. Mehmet Çelik’e çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL