Güncel Manşetler Politika Yaşam

“Yerel seçimlerle ilgili MHP ile ortak bir çalışmamız yok”

Başbakan Binali Yıldırım, resmi ziyaret gerçekleştireceği Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanı’nda düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Yıldırım, yerel seçimde AK Parti ile..

“Yerel seçimlerle ilgili MHP ile ortak bir çalışmamız yok”

Başbakan Binali Yıldırım, resmi ziyaret gerçekleştireceği Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanı’nda düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Yıldırım, yerel seçimde AK Parti ile MHP’nin bir ittifak yapıp yapmayacağı sorusuna ise milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partilerin ittifak yapabilmelerine imkan sağlayan bir kanunun Meclisten çıktığını anımsatarak, buna göre isteyen partilerin, istediği başka partilerle müşterek seçime gidebileceklerini ifade etti.

Başbakan Yıldırım, “Şu aşamada MHP ile yapacağımız ittifak cumhurbaşkanlığı seçimini, milletvekili seçimini kapsıyor. Yerel yönetimler yani belediye seçimleriyle ilgili şu an için MHP ile ortak bir çalışmamız yok.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL