Yerleşkelerde dezenfekte ve temizlik çalışmaları sürüyor

KOÜ Yüz Yüze Eğitime Hazırlanıyor  Pandemi nedeniyle Kocaeli Üniversitesi’nde ara verilen yüz yüze eğitim, 20 Eylül’de başlıyor. Dersler başlamadan önce ise Kocaeli Üniversitesi’nin tüm yerleşkelerinde dezenfekte ve temizlik çalışmaları yürütülüyor…

Yerleşkelerde dezenfekte ve temizlik çalışmaları sürüyor

KOÜ Yüz Yüze Eğitime Hazırlanıyor

 Pandemi nedeniyle Kocaeli Üniversitesi’nde ara verilen yüz yüze eğitim, 20 Eylül’de başlıyor. Dersler başlamadan önce ise Kocaeli Üniversitesi’nin tüm yerleşkelerinde dezenfekte ve temizlik çalışmaları yürütülüyor.

Kocaeli Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Pandemi koşulları kapsamında 20 Eylül’de yüz yüze eğitime açılacak Kocaeli Üniversitesi’nde, dezenfekte çalışmaları da hız kazandı. Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün talimatlarıyla, Kocaeli Üniversitesi’nin tüm yerleşkelerindeki hem öğrencilerin hem de akademik ve idari personelin kullanacakları kapalı ve açık alanlar dezenfekte ediliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin dezenfektan desteğinde bulunduğu ve Kocaeli Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İç Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Kocaeli Üniversitesi personelinden oluşan Dezenfektan Ekibi, Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı tüm yerleşkelerde kullanıma açık olan alanları dezenfekte ediyor. 20 Eylül’de başlayacak dersler öncesi Kocaeli Üniversitesi, en üst düzey hijyen kurallarına hazır hale getirilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL