‘Yeşil-Siyah’

Belsa, yeşil-siyah renklere büründü  Sakaryaspor’u 4-0 mağlup ederek şampiyon olan ve adını TFF 1.Lig’e yazdıran Kocaelispor tarihi bir başarıya imza atarken, maç sonrası sokağa dökülen yeşil-siyahlı taraftarlar İzmit Belediyesi’nin önünde..

‘Yeşil-Siyah’

Belsa, yeşil-siyah renklere büründü

 Sakaryaspor’u 4-0 mağlup ederek şampiyon olan ve adını TFF 1.Lig’e yazdıran Kocaelispor tarihi bir başarıya imza atarken, maç sonrası sokağa dökülen yeşil-siyahlı taraftarlar İzmit Belediyesi’nin önünde toplanarak kutlamaların startını verdi

 Sezonun en kritik müsabakasında Sakaryaspor’u 4-0 mağlup ederek TFF 2.Lig Play-Off finallerini şampiyon olan Kocaelispor, adını TFF 1.Lig’e yazdırdı. Kazanılan bu şampiyonluk sonrası büyük sevinç yaşayan Kocaelisporlu futbolseverler sokaklara akın ederken, İzmit Belediyesi’nin önünde toplanmaya başladı.

7’DEN 70’E HERKES ALANDA

İzmit Belediyesi önünde toplanan Kocaelispor taraftarı, marşlar ve şarkılar eşliğinde şampiyonluk kutlamalarına başladı. Meşalelerle yeşil siyah renklere bürünen Belsa’da şampiyonluk ruhu tüm gece boyunca yaşanmaya devam edecek. Büyük coşkunun yaşandığı alanda Kocaelispor’a gönül veren 7’den 70’e herkes unutulmayacak bir ana tanıklık ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL