“Yeşil Siyah Bir Kent İçin Çalışıyoruz”

Üçyol Kocaelisporlular’dan Hürriyet’e teşekkür ziyareti Kocaelispor’un Karşıyaka ile oynayacağı büyük karşılaşma öncesi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret eden Üçyol Kocaelisporlular Derneği, sunduğu katkılardan dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkür etti..

“Yeşil Siyah Bir Kent İçin Çalışıyoruz”

Üçyol Kocaelisporlular’dan Hürriyet’e teşekkür ziyareti

Kocaelispor’un Karşıyaka ile oynayacağı büyük karşılaşma öncesi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret eden Üçyol Kocaelisporlular Derneği, sunduğu katkılardan dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkür etti

 

Üçyol Kocaelisporlular Derneği, Kocaelispor’un Karşıyaka ile yapacağı büyük mücadele öncesinde yeşil siyahlıların en büyük destekçilerinden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yeni göreve gelen dernek başkanı Fatih Taşer, dernek binasının yenilenmesi ve daha kullanışlı bir hale getirilmesi için destek veren Başkan Hürriyet’e yönetimi ve üyeler adına teşekkürlerini iletti. Taşer, derneğe sunmuş olduğu katkılardan ötürü göreve geldikten sonra ilk ziyaretlerini Başkan Hürriyet’e gerçekleştirdiklerini aktardı.

KARŞIYAKA MAÇINA OTOBÜS VE BİLET DESTEĞİ

Önümüzdeki süreçte hayata geçirmek istedikleri birçok projelerinin olduğunu aktaran Taşer, “Bu konularda da sizden desteklerinizi bekliyoruz. Kocaelispor’la ilgili olarak Bekirpaşa bölgesini birleştirmek istiyoruz. Gençlerimizi bir araya getirdik. Bundan sonraki maçlarda durumu olmayan öğrenci kardeşlerimiz için otobüs desteği sizden aldık. Sizin gücünüzü her zaman arkamızda hissediyoruz. Herkesin yardımına da koşmaya çalışıyoruz” dedi.

YEŞİL SİYAH BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Pek çok şehirde, o kentin takımının renklerinin boyandığını söyleyen ve böyle bir projenin Kocaelispor için hayata geçmesini istediklerini söyleyen dernek başkanı Taşer’e, Başkan Hürriyet,  “Bunun üzerinde bir çalışmamız var. Ancak Kocaelispor’un şanlı renkleri yerde geçici boya ile bir süre sonra bakımsız ve silinmiş halde olmamalı. Fen İşleri Müdürlüğümüz kalıcı bir uygulama üzerinde şu anda çalışıyor. Eğer ki uygulanabilecekse öyle bir niyetimiz var”  diye konuştu.

KOCAELİSPOR HEPİMİZİN ÜZERİNDE BİR DEĞER

Hem Kocaelispor hem kent adına tüm dernek yönetimine vefakâr çalışmaları için teşekkür eden Başkan Hürriyet, “Bu kıymetli katkılarla, kentimizde uzun zaman sonra Kocaelispor’un değerinin en üst noktalara taşındığını görüyoruz” dedi. Yöneticilerin bu duruma önderlik eden ismin Başkan Hürriyet olduğunu söylemesi üzerine “Bu bizim hep hayalimizdi. Kocaelispor hepimizin ortak değeri ve hepimizin de üzerinde bir değer. Ben bir taraftar olarak sadece elimden geldiği kadar naçizane bir şeyler yapmaya çalıştım” açıklamasında bulundu.

KATKI VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Hürriyet, “Kentimizin ortak değerinde buluştuk. Hepimizin ortak noktası Kocaelispor’umuz. Bu çok kıymetliydi. Nihayet bu başarıldı. Ufacık bir faydam olduysa ne mutlu bana. Kocaelispor iyi olsun, şampiyon olsun, o kupa buraya gelsin başka bir isteğim yok. Emek veren, katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Gerek takımımız için gerekse taraftarlarımız için tüm imkânlarımızı seferber etmeye çalışıyoruz.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL