Yeşilay Gebze’den Ak Parti İlçe Başkanlarına Ziyaret

        Türkiye Yeşilay Cemiyeti Gebze Şubesi Yönetimi, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile göreve yeni gelen Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular…

Yeşilay Gebze’den Ak Parti İlçe Başkanlarına Ziyaret

        Türkiye Yeşilay Cemiyeti Gebze Şubesi Yönetimi, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile göreve yeni gelen Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeşilay Gebze Şubesi’nin ziyaretinde; her iki ilçe başkanıyla bağımlılıklarla mücadele konusunda fikir alışverişi yapıldı. Yapılan fikir alışverişinde koşulsuz destek sözü sağlayacaklarını ifade eden Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Madde bağımlılığı ülkemizin ve bilhassa bölgemizin büyük bir sorunu haline gelmiş durumda. Bunun yanı sıra sigara, alkol ve teknoloji bağımlılığı da ne yazık ki diğer sorunlarımızdan birkaçı. Bunlarla mücadele konusunda elimizden gelen ne varsa yapacağız.” dedi.Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, bu mücadelede sonuna kadar Yeşilay Gebze Şubesi’nin destekçileri olacağını ifade etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL