Yetkilerimiz ve imkanlarımız el verdiği sürece…

Amatör spor kulüplerinden Başkan Hürriyet’e malzeme teşekkürü Hürriyet, “Desteklerimiz seneye de devam edecek” İzmit’te faaliyet gösteren futbol ve diğer branşlardaki amatör spor kulüpleri, İzmit Belediyesi tarafından yapılan 10’ar bin liralık..

Yetkilerimiz ve imkanlarımız el verdiği sürece…
Amatör spor kulüplerinden Başkan Hürriyet’e malzeme teşekkürü
Hürriyet, “Desteklerimiz seneye de devam edecek”
İzmit’te faaliyet gösteren futbol ve diğer branşlardaki amatör spor kulüpleri, İzmit Belediyesi tarafından yapılan 10’ar bin liralık malzeme yardımı kapsamında İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Başkan Hürriyet, verilen malzeme desteğinin seneye de devam edeceğini söyledi.
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün, 2013 yılından itibaren durdurulan amatör spor kulüplerine malzeme desteği, Başkan Hürriyet’in göreve gelmesinin ardından yeniden hayata geçirildi. İzmit’te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine İzmit Belediyesi tarafından 10 bin liralık malzeme desteği yapılırken pandemiden fazlasıyla etkilenen kulüpler bu destekle biraz olsun nefes aldı.
BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİLER
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Marmara Masterlar Federasyonu’ndan İsmail Işıksoy, Bekirpaşa Masterlar Başkanı Ersin Karaş, Yeni Kocaelispor Başkanı Burak Uzuner, Durukan Gençlik ve Spor Başkanı Mehmet Durukan, İzmit Yıldırım Spor Başkanı Hakan Ormancı, Yuvam İzmit ve Masterlar Marmara Yöneticisi Elman Demir, İzmit Sümer Spor Kürek Kulübü Başkanı Serenay Subaşı, Kocaeli Cimnastik Gençlik ve Spor Başkanı Muazzez Özentürk, Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Başkanı Mehmet Demir, Kocaeli Taekwondo Olimpik Gençlik ve Spor Başkanı Erdoğan Göçer ile İzmit Spor Dünyası Başkanı Hürünaz Erdoğan, Başkan Hürriyet’i ziyaret ederek malzeme desteğinden ötürü teşekkürlerini iletti.
SENEYE DE DEVAM EDECEK
Tüm spor kulüplerini önemsediklerini belirten Başkan Hürriyet, “Göreve geldiğimizde spor kulüplerine olan vaatlerimiz vardı. Özellikle malzeme desteği konusu üzerinde çok durduk. Pandemi dolayısıyla geciken malzeme desteğimizi kulüpleri de düşünerek hızlandırdık ve desteklerimizi yaptık. Malzeme desteğimizin seneye de devam edeceğini sizlerle paylaşmak isterim. Yetkilerimiz ve imkanlarımız el verdiği sürece her türlü desteğe hazırız. Beraberce bir sorunu bile halledebiliyor, bir yaraya merhem olabiliyorsak ne mutlu bize.” ifadelerini kullandı.
BU KENTİN ÇOCUKLARINI ÇOK ÖNEMSİYORUM
Başkan Hürriyet, “Sağlık olarak biraz daha düzlüğe çıktığımızda hep beraber çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Altyapıya ben de çok önem veriyorum. Bu kentin çocuklarını çok önemsiyorum. Kocaeli sporcu fabrikası gibiydi. Kocaeli’yi tekrar o günlere döndürmek için çabalıyoruz. Bu konuda yaptığınız işler, amatör spora verdiğiniz destek çok güzel. Bizim de size naçizane bir katkımız olduysa ne mutlu bize.” dedi. 
SARISU GENÇLİK KAMPIMIZ TÜM KULÜPLERE AÇIK
Fatma Kaplan Hürriyet, “Sportif olarak içerisinde birçok imkan barındıran Sarısu Gençlik Kampı’nın da kulüplerce kullanılmasını istiyoruz. Tadilat ve yenileme aşamasının ardından Sarısu Gençlik Kampımız çok güzel bir tesis haline geldi. Pandemi dönemi bittikten sonra kampımızın kapıları tüm kulüplere sonuna kadar açık olacak.” şeklinde konuştu.
BU DESTEK KULÜPLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
KASKF Başkanı Murat Aydın ise “Pandemi dönemiyle birlikte mart ayından itibaren sporun olmadığı bir ortamda herkes evlerine kapandı. Spor kulüplerimiz kendi bünyelerinde ellerinden geldiği kadar faaliyetlerine devam ediyorlar. Böyle bir dönemde spor kulüplerimize yapmış olduğunuz malzeme desteği çok önemli. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. İnşallah kulüplerimiz de bunu hayırlı bir şekilde kullanır.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL