Yiğidolardan “1.Gardaşlık Buluşması”

28 Ağustos’ta Sivaslılar Kartepe Seka Kamp alanında bir araya geliyor.   Kocaeli Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Zortaş tüm Kocaelilileri ilki yapılacak “Gardaşlık Buluşması”na davet etti. Kocaeli Sivaslılar..

Yiğidolardan “1.Gardaşlık Buluşması”

28 Ağustos’ta Sivaslılar Kartepe Seka Kamp alanında bir araya geliyor.

 

Kocaeli Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Zortaş tüm Kocaelilileri ilki yapılacak “Gardaşlık Buluşması”na davet etti.
Kocaeli Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği “1.Gardaşlık Buluşması” düzenliyor. Kısa süre önce göreve gelen başkan Kadir Zortaş ve yönetimi çok sayıda faaliyete imza attı. Sivaslılar Derneği şimdi de gelenekselleştirmeyi düşündükleri Gardaşlık Buluşması düzenliyor. Meşhur Sivas köftesinin de yapılacağı etkinlikte Ayaz Aydın Konseri de yer alıyor.

1.Gardaşlık Buluşması 28 Ağustos Pazar Günü Kartepe’de Sapanca Gölü kıyısındaki Seka Kamp Mesire Alanı’nda yapılacak. Saat 10.00’da başlayacak etkinlik 20.00’a kadar devam edecek. Çocuklar için oyun gruplarının da oluşturulacağı alanda yöresel ürünler satılacak, sürpriz hediye çekilişleri yapılacak. Meşhur Sivas köftesinin de ikram edileceği etkinlik Ayaz Aydın konseri ile bitecek.

BAŞKAN ZORTAŞ ETKİNLİĞE DAVET ETTİ
Sivaslıların güçlü bir birlikteliği olduğunu söyleyen Zortaş, “30 yıllık derneğiz. Kocaeli’nin en eski hemşeri derneklerinden biriyiz. Ve derneğimize yakışır etkinlikler yapıyoruz. Kitap Fuarında açtığımız standı 150 bin kişi ziyaret etti. 300 yeni üyemizi de orada yaptık. Muharrem ayında cem evinde 3 iftar düzenlendi. Bir kez de aşure etkinliği yaptık. Sivaslılar birdir, beraberdir. Bunu göstermek adına yakında Sivas Günleri de düzenleyeceğiz. Atatürk’ün Sivas Kongresi sırasında Sivas’a gelişini burada da canlandıracağız. Ancak şu an önceliğimiz Gardaşlık Buluşması. Tüm Kocaelileri etkinliğimize köfte yemeye davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL