Güncel Manşetler

Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binasında belediye başkanı İsmail Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı..

Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binasında belediye başkanı İsmail Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in de eşlik ettiği birliktelikte yerel konular da ele alındı. Karamürsel’in çehresinin gerek Büyükşehir gerekse ilçe belediyesinin projeleriyle değiştiğini belirten Karaosmanoğlu, “Mavi Bayrak’a sahip ilçemiz her geçen gün güzelleşiyor ve daha yaşanabilir hale geliyor” dedi.

“MİLLETİMİZİN HİZMETKÂRI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binasının vatandaşlara daha rahat ve verimli bir ortamda hizmet vermesine büyük katkı sağlanacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yeni hizmet binamızın bir kez daha güzel hizmet vermesini diliyorum. Vatandaşımıza her daim dün nasıl güler yüzle hizmet verilmişse bugün ve yarın da aynı anlayışla insanımızın taleplerine bu binada cevap verileceğine inanıyorum” açıklamasını yaptı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL