“Yılın Fotoğrafları” için oy kullandı

Vali, Anadolu Ajansının “Yılın Fotoğrafları” Oylamasına Katıldı. Vali Hüseyin Aksoy, Anadolu Ajansının düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak,  haber, yaşam ve spor kategorilerinde 3 fotoğraf için oy kullandı.   AA foto..

“Yılın Fotoğrafları” için oy kullandı

Vali, Anadolu Ajansının “Yılın Fotoğrafları” Oylamasına Katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy, Anadolu Ajansının düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak,  haber, yaşam ve spor kategorilerinde 3 fotoğraf için oy kullandı.

 

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi alan Vali Hüseyin Aksoy,  hepsinin birbirinden değerli ve güzel kareler olduğunu belirterek; “Anadolu Ajansı kurulduğu günden itibaren, hem dünyanın hem Türkiye’nin gündeminde yer alan konuları haberleştiren en önemli ajanslarımızın başında geliyor.  Ben,  bu yönüyle AA’da çalışan, emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum.” diyen Vali,  3  fotoğraf için oy kullandı.

 

Vali Aksoy, tercihini;  haber kategorisinde Ozan Efeoğlu’nun

Selin Ardından, yaşam kategorisinde Halil Fidan’ın Harran’da Yaşam, spor kategorisinde Mustafa Yalçın’ın Millilerden Asker Selamıbaşlıklı fotoğraflarından yana kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL