“Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Bıyık ‘Yılın Fotoğrafları’nı seçti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Anadolu Ajansı (AA) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Anadolu Ajansı (AA)..

“Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Bıyık ‘Yılın Fotoğrafları’nı seçti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Anadolu Ajansı (AA) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Anadolu Ajansı (AA) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Başkan Muzaffer Bıyık, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği “haber”, “yaşam” ve “spor” kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.

3 DALDA OY VERDİ

Spor kategorisinde Mustafa Yalçın’ın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Fransa ile A Milli Takım arasında oynanan maçta çekilen “Millilerden asker selamı” adlı fotoğrafı seçen Başkan Bıyık, yaşam kategorisinde İstanbul Çamlıca Camisi’nde Regaip Kandili dolayısıyla düzenlenen programın yer aldığı “Çamlıca’da kandil akşamı” fotoğrafına oy verdi. Başkan Muzaffer Bıyık, “haber” kategorisinde ise Türkiye’nin denizlerdeki arama ve sondaj faaliyetlerinin artırılması amacıyla TPAO tarafından satın alınan ve düzenlenen törenle Akdeniz’e doğru yola çıkan Yavuz’un, Çanakkale Boğazı’ndan geçtiği sırada çekileni “Yavuz’un Akdeniz’e yolculuğu” başlıklı fotoğrafı beğendi. Oylamaya sunulan fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel olduğunu belirten Başkan Bıyık, fotoğrafları seçerken zorlandığını vurguladı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL