Yılmaz:Cumhurbaşkanımız için tüm hazırlıkları yapıyoruz.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları’nın kongresi sürecine dair koordinasyon toplantısının yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanlarıyla bir araya gelirken, Karamürsel İlçe Kadın Kollarının..

Yılmaz:Cumhurbaşkanımız için tüm hazırlıkları yapıyoruz.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları’nın kongresi sürecine dair koordinasyon toplantısının yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanlarıyla bir araya gelirken, Karamürsel İlçe Kadın Kollarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına da katıldı.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, gerçekleştirilen kongrenin ardından çalışma temposunu iyice artırdı. Bir taraftan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Ocak Cumartesi günü Kocaeli İl Gençlik Kolları kongresine gelmesi nedeniyle koordinasyon toplantılarına katılırken, diğer taraftan da ilçelerde ki teşkilat çalışmalarını takip ediyor. Bu kapsamda son olarak Karamürsel İlçe Kadın kollarını ziyaret eden Yılmaz, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına da katıldı.

“CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN TÜM HAZIRLIKLARI YAPIYORUZ”

İl Gençlik Kolları’nın kongresine hazırlıkların son durumu hakkında AK Parti Kocaeli İl Binasında gerçekleşen toplantıya ilçelerin ana kademe, gençlik ve kadın kollarının yanı sıra İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’da hazır bulundu. Kongreye hazırlık sürecinin değerlendirildiği toplantının ardından on iki ilçenin kadın kolları başkanlarıyla da bir araya gelen Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, “İl Kadın Kolları ve ilçelerimizde ki AK kadınlarımız 27 Ocak’ta Kocaeli’ye gelecek Cumhurbaşkanımız için tüm hazırlıklarını yapmaktadır. İl Başkanlığımızın koordinasyonuyla gerçekleştirilecek İl Gençlik Kolları kongremizde kadınlarımız kongrede ki yerini coşkuyla alacaktır. Tüm ilçelerimizde Cumhurbaşkanımızın gelişiyle alakalı tüm detay çalışmalar titizlikle yerine getirilmektedir” şeklinde konuştu.

“GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ”

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra mahalle başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları 5. olağan Kongresinin ardından yeniden başkanlığa seçilen Serpil Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerinin yanı sıra çiçek de takdim edildi. Serpil Yılmaz burada yaptığı konuşmada, kadınların siyasetteki önemine vurgu yaparak, “Ülkemizin geleceği için hepimiz elimizi taşın altına koymalı ve hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için birlik olmalıyız. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada özveriyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Durmadan ve yılmadan çalışarak birlik ve beraberlik içinde Kocaeli’de tüm hedeflerimize ulaşacağız. Bu durumun oluşması içinde AK Parti’de siyaset yapan biz Kadınlar olarak birbirinden farklı ve toplum her noktasına temas edecek projelerimizi hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.

“BÜYÜK ÇOŞKU VE DAVA RUHU İLE YAPILDI”

27 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek olan il Gençlik Kolları Kongresine katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak olmasından dolayı Ak Kadınlar olarak her zamanki gibi tüm kadınlar olarak her zamanki yerinde olacaklarını da belirtti. AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları kongresinin büyük çoşku ve dava ruhu ile yapıldığını ifade eden Serpil Yılmaz, “Kongremize katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin’de toplantıda, yaptıkları çalışmalar hakkında İl Kadın Kolları Başkanı Yılmaz’a bilgi vermeyi de ihmal etmedi. Yılmaz ayrıca, toplantıya katılan tüm mahalle başkanlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL