Güncel Manşetler Politika

Yılmaz’ın Kocaeli Programı Yoğun!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Başiskele’de ziyaretler gerçekleştirdi. Kocaeli’nde programlarını yoğun bir şekilde sürdüren Mehmet Akif Yılmaz, önceki gün Kullar merkezde idi. Kullar merkezde esnaf ziyareti yapan Yılmaz,..

Yılmaz’ın Kocaeli Programı Yoğun!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Başiskele’de ziyaretler gerçekleştirdi.

Kocaeli’nde programlarını yoğun bir şekilde sürdüren Mehmet Akif Yılmaz, önceki gün Kullar merkezde idi. Kullar merkezde esnaf ziyareti yapan Yılmaz, esnafların halini hatırını sorarak hayırlı işler dileklerinde bulundu. Daha sonra vatandaşlarla hasbihal eden Yılmaz’a Kullar’da ilgi yoğundu.

MUHTAR ZİYARETİ

Kullar ziyaretinin ardından Başiskele Mahmutpaşa Mahallesine gelen Vekil Yılmaz, burada Mahmutpaşa Mahalle Muhtarı Niyazi Mutlu’yu ziyaret etti. Muhtar Mutlu, Vekil Yılmaz’ı samimi bir şekilde karşılayarak sohbet etti. Mehmet Akif Yılmaz, Muhtar Mutlu ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekilerek buradan ayrıldı.

YEŞİLYURT’DA ESNAF ZİYARETİ

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi ziyaretinin ardından Yeşilyurt Mahallesine gelen Mehmet Akif Yılmaz, burada esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulunan Vekil Yılmaz, TBMM çalışmaları hakkında da esnafı bilgilendirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL