Yol çalışmasını inceleyerek ekiplerden detaylı bilgi aldı

Hürriyet, Kabaoğlu’nun çehresini değiştiriyor   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, mahalle sakinlerinin uzun yıllardır beklediği ve Kabaoğlu Mahallesi’ne büyük prestij kazandıracak olan Ersoylu Caddesi asfalt yol çalışmasını yerinde..

Yol çalışmasını inceleyerek ekiplerden detaylı bilgi aldı

Hürriyet, Kabaoğlu’nun çehresini değiştiriyor

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, mahalle sakinlerinin uzun yıllardır beklediği ve Kabaoğlu Mahallesi’ne büyük prestij kazandıracak olan Ersoylu Caddesi asfalt yol çalışmasını yerinde inceledi

Başkan Hürriyet, Kabaoğlu Mahallesi’nde asfalt serme işleminde son aşamaya gelinen ve mahallelinin 10 yıllık hasretine son verecek olan yol çalışmasını yerinde inceledi. Mahalleye bir kilometre uzunluğunda yeni bir cadde kazandıran Başkan Hürriyet, Ersoylu Caddesi’nde devam eden çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgi aldı.

 

Uzun Ömürlü Olacak

 

Ersoylu Caddesi’nde yoğun bir şekilde devam eden asfaltlama çalışması sonrası İzmit, yepyeni ve uzun ömürlü bir yol kazanmış olacak. Kaliteli ulaşım çıtasını zirveye taşıma kararlığını sürdüren Başkan Hürriyet, mahalleye gerçekleştirdiği ziyarette yol çalışmasını inceleyerek ekiplerden detaylı bilgi aldı. Mahallenin çehresini değiştirerek bölgeye prestij katacak olan yol, kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL