Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yorulmak Yok! | Kocaelide Bugün

Yorulmak Yok!

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP İlçe Yönetimi ve  Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile Çayırova’da bulunan dernekleri sırasıyla ziyaret etmeye devam ediyor…

Yorulmak Yok!

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP İlçe Yönetimi ve  Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile Çayırova’da bulunan dernekleri sırasıyla ziyaret etmeye devam ediyor. Yorucu bir gün geçiren Kaya sırasıyla Erzurum Karayazılılar Derneği, Tokatlılar derneği, Sivas Kızıleniş Köyü Derneği, Giresun İş adamları ve Bürokratlar Derneği, Balkan Türkleri Derneği, Karslılar Derneği ve Artvinliler Derneğinin düzenlediği Artvin’nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü etkinliğini ziyaret etti.

YENİMAHALLEYİ YAYALAŞTIRACAĞIZ.

Seçime az kalan bu günlerde Kaya çalışmalarına devam ediyor. Bugun düzenlediği programda çok sayıda dernek olan Kaya birinden çıkıp diğerine koştu. Kaya sabah saatlerinde başladığı ziyarette ilk önce Erzurum Karayazı derneğini ziyaret etti. Dernektekilerle sohbet edip yapacağı projeleri paylaştı. Projeleri arasında bulunan Yenimahalle’yi yayalaştırma ve tramvay  projesinden bahsetti.

DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR VATANDAŞIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ

Erzurumlar derneğinde programı biten Kaya, Tokatlılar derneğini ziyaret etti. Ziyareti sırasında Tokalılar ile sohbet edip dertlerini dinledi. Kaya” Bizim belediyecilik anlayışımız doğumdan ölüme kadar yanınızda olacağız. Yeni doğan çocuğumuza süt vereceğiz. Ölen vatandaşımıza defin işlemleri için destek vereceğiz. “dedi.

ÇÖZÜM İÇİN KAYA

Kaya buradaki toplantısının ardından Kızıleniş köyü yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret etti. Burada hemşerileri ile buluşan Kaya “Çözüm için bu kardeşinizi destekleyin” dedi. Ziyaretinin ardından Balkan Türkleri derneğini ziyaret etti.

CUKKA İTTİFAKINI YENECEĞİZ 

Kaya’nın bu ziyaretinden sonra açılışı bulunan Giresunlu İşadamları ve Bürokratlar derneğini açılışına katıldı.  Toplantılarına devam eden Kaya dernek açılışından sonra Karslılar Derneği ile bir araya geldi. Projelerinden bahseden Kaya, Karslılardan destek istedi.  Kaya “ Sizin desteğiniz ile bu cukka ittifakı yeneceğiz. “dedi.

HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Açılışın ardından Batı yakası Artvin Derneklerimizin ortaklaşa düzenlediği Büyük Artvinliler 98 yıl kurtuluş şölenine katıldı. Yorucu bir günün ardından sonra Kaya” Yorulmak yok halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. “ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL