Yozgatlılar’dan Gazetemize Ziyaret

Gebze, Darıca Çayırova, Dilovası Yozgatlılar Derneği başkanı Ümit Kıyıcı ve  yeni yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret eti. Geçtiğimiz ay içerisinde olağan kongresini gerçekleştiren Yozgatlılar derneği yeni kurulan yönetimde tamamen yeni..

Yozgatlılar’dan Gazetemize Ziyaret

Gebze, Darıca Çayırova, Dilovası Yozgatlılar Derneği başkanı Ümit Kıyıcı ve  yeni yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret eti.

Geçtiğimiz ay içerisinde olağan kongresini gerçekleştiren Yozgatlılar derneği yeni kurulan yönetimde tamamen yeni yüzlerle ve genç arkadaşlara yer vererek yönetimi gençleştirdiler.

Yozgatlılar derneğinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

Ümit Kıyıcı,Aslan Kaplan,Mikail Tekin,İbrahim Reçber,Gülcan Ermiş,Mücahit Turna,Derviş Aslan

Geçtiğimiz yıl aktif olan derneklerinin çok sayıda faaliyeti bulunması ve bundan sonraki çalışmalarının da aynı tempoda devam edeceğini belirten Kıyıcı; Kocaeli’de Bugün imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ile görüşmesinde;”Gazetenizin yayın politikasını taktir ediyoruz.”dedi.

Kocaeli’de Bugün internet sitesini takip ettiklerini ve Kocaeli’de Bugün gazetesini de okuduklarını belirten Kıyıcı; “Gazetenizin izledikleri yayın politikasını taktir ediyoruz” diyerek gazetemiz adına imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten’e çalışmalarında başarılar diledi.

Basın hürdür sansür edilemez

Kıyıcı son zamanlarda yaşanılan basının kirli ellerin oyunlarına alet edilmeye ve bundan dolayı susturulmaya çalışılmasını gözlemlediklerini ve buna çok üzüldüklerini dile getirerek basının hür olduğunu ve sansür edilemeyeceğini belirtmiştir.

Konuşmasının sonunda Kıyıcı, yönetimin tanıtımı için yapacakları 11 Marttaki proğrama basın yoluyla tüm Yozgatlıları dernek lokallerine davet etmiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL