Genel Güncel Manşetler Politika

YRP Kocaeli Kadınları Kahvaltıda Buluştu

Yeniden refah partisi Kocaeli Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı programı YRP Kocaeli il binasında gerçekleşti. Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği kahvaltı programına Partinin il..

YRP Kocaeli Kadınları Kahvaltıda Buluştu

Yeniden refah partisi Kocaeli Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı programı YRP Kocaeli il binasında gerçekleşti.

Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği kahvaltı programına Partinin il sorumlusu Kadriye Oktay’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 70 kişi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu, bizim derdimiz Milli Görüş zihniyetinin Türkiye’de iktidara gelmesidir. Bu olmadıktan sonra yani Milli Görüş’ün prensiplerine, kırmızı çizgilerine riayet edilmeyecekse bizim herhangi bir ittifakın içerisinde yer almamızın hiçbir anlamı yok. Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere tek başımıza gireceğiz, ifadelerini kullandı. Her iki ittifaka çağrıda bulunan il başkanı, iki masada iki ayrı masraf yapmak yerine hepiniz aynı masaya oturun 9’lu masayı kurun. Kurtuluşun tek adresinin Yeniden Refah Partisi olduğu mesajını verdi. İl başkanı Zehra Barutçu, Programa katılan misafirlere her iki ittifakın dışında, karanlıkta bir yıldız misali parlayan Milli Görüşün tek çatısı altında buluşmak, iktidara birlikte yürümek üzere davette bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL