“Yurttaşlarımızın gönlündeki erişilmez yeri hiçbir zaman değişmeyecek”

TBMM Başkanvekili  Kocaeli Milletvekili  Haydar Akar’dan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ölümümün Yıldönümü Mesajı “Çağdaş Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Ulusumuzun..

“Yurttaşlarımızın gönlündeki erişilmez yeri hiçbir zaman değişmeyecek”

TBMM Başkanvekili  Kocaeli Milletvekili  Haydar Akar’dan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ölümümün Yıldönümü Mesajı

“Çağdaş Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Ulusumuzun ışık kaynağı, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, aydınlık Türkiye’nin sembolü, büyük devrimci ve düşünce adamı Atatürk’ün yurttaşlarımızın gönlündeki erişilmez yeri hiçbir zaman değişmeyecek, değiştirilemeyecektir.

Atatürk, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir. Türk milleti, sarsılmaz bir inançla sahip çıktığı ve koruduğu cumhuriyeti ve onun temel ilkelerini daha ileriye taşıma azim ve kararlılığındadır.

Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerini inkâr edenler ve beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler, Hint’ten, Mısır’dan döner dolaşır gene gelir, verimli neticeleri kalpleri doldurur.” diyen ATA’mıza kendisini unutmadığımızı ve ektiği tohumların her şeye rağmen her sabah yeniden yeşerdiğini, minicik ve gencecik kalplerin Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk sevgisi ile çarptığını söylemek en büyük mutluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle;  Bir ülkenin onurunu haysiyetini koruyarak nasıl değiştirileceğini, dönüştürüleceğini, nasıl çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebildiğini, hem tarih yazarak, hem tarihe not düşerek göstermiş, hem de mazlum milletlere örnek olsun diye tarihe tescil ettirmiş olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yılında saygıyla, şükranla, özlemle anıyor ve arıyoruz.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL