Güncel Manşetler

Yüzler Artık Gülmüyor! Mahalleli Tepkili…

Çayırova’nın kronik sorunlarından olan Emek ve İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm sorunu gün geçtikçe daha ilginç bir hal almaya başladı. Eylül ayı meclis oturumunda meclis toplantısına gelen mahalle sakinlerine söz veren..

Yüzler Artık Gülmüyor! Mahalleli Tepkili…

Çayırova’nın kronik sorunlarından olan Emek ve İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm sorunu gün geçtikçe daha ilginç bir hal almaya başladı.

Eylül ayı meclis oturumunda meclis toplantısına gelen mahalle sakinlerine söz veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, kısa süre sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldi ve sorunlarını dinledi. Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği’nde gerçekleşen toplantının ardından ise çözüm için umutlu sözler söylenmiş ve iki tarafta memnuniyetini dile getirmişti. Kısa süre önce gerçekleşen Ekim ayı meclis oturumunda ise Başkan Demirci konunun çözüm aşamasında olduğunu sadece Ankara ziyaretinin kaldığını belirtmişti.

Fakat gelinen son noktada bugün Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanı Murat Koca sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Çayırova Belediyesi’ni sert bir dille eleştirdi. Koca yaptığı paylaşımda “İnönü ve emek mahallesi sakinleri olarak Çayırova belediye başkanımız sn Şevki Demirci derneğimize gelerek küçükte olsa yıllar sonra atılan bu adım vatandaşlar ümitlenmişti. Mağdur olduğumuz bölgenin sorunlarının giderilmesi için hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için bizler den acilen haber bekliyordu ve bizler hızlı bir şekilde toplantımızı yaptık hâk sahipleri ile birlikte aldığımız kararları TAM 13 GÜN önce Çayırova belediye başkanımıza taleplerimizi ilettik bu kadar zaman geçmesine rağmen henüz herhangi bir ses yok, bizler yıllardır mağduruz. Varsa bir projeniz çıkıp anlatın yoksa rahat bırakın, bizler İnönü ve Emek Mahallesi sakinleri olarak başında beri dediğimiz gibi imarımızı verin yeter artık diyoruz.  AYRICA YILLARDIR BÖLGEMİZDE YAŞAYAN İNSANLAR ÇAYIROVA BELEDİYESİ TARAFINDAN HİÇ BİR KAMU HİZMETİ ALINMIYOR SADECE VE SADECE ÇÖPLERİMİZ TOPLANIYOR HÂK MI BU….”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL