Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yüzlerce kişi atık toplayacak | Kocaelide Bugün

Yüzlerce kişi atık toplayacak

İzmit’te, Dünya Temizlik Günü’nde yüzlerce kişi atık toplayacak  İzmit Belediyesi, 18 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde dünyanın en büyük sivil çöp toplama hareketi olan “Let’s Do It” ile birlikte atık toplama etkinliği..

Yüzlerce kişi atık toplayacak

İzmit’te, Dünya Temizlik Günü’nde yüzlerce kişi atık toplayacak

 İzmit Belediyesi, 18 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde dünyanın en büyük sivil çöp toplama hareketi olan “Let’s Do It” ile birlikte atık toplama etkinliği gerçekleştirecek

 İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 180 ülkede eş zamanlı gerçekleştirilen ve “Atıksız bir dünya” mottosuyla her yıl Eylül ayında düzenlenen Dünya Temizlik Günü’nde “Let’s Do It” il temsilcileri ile birlikte atık toplama etkinliği gerçekleştirilecek. Çevre farkındalığı yaratmak adına düzenlenen atık toplama etkinliğine vatandaşlar da katılabilecek.

 VATANDAŞLAR İÇİN ARAÇ KALKACAK

18 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü öncülüğünde İzmit Kent Konseyi, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar Yeşilova ve Gölkay Park’ta eş zamanlı olarak çevre temizliği çalışması yapacak. Etkinlik, Spor İşleri Müdürlüğüne bağlı sporcuların da katılacağı Paşasuyu Mesire Alanı’nda yürüyüş ve atık toplama çalışması ile devam edecek. Vatandaşlar için İzmit Belediyesi önünden saat 09.00’da araç kalkacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL