Yüzlerce Taksi Dezenfekte Edildi

İzmit Belediyesi, Kocaeli’de hizmet veren taksileri dezenfekte ediyor  Vatandaşın sağlığını için büyük bir özveri ile çalışan İzmit Belediyesi, İzmit ve Kocaeli genelinde hizmet veren ticari taksileri düzenli olarak dezenfekte ediyor Pandemi..

Yüzlerce Taksi Dezenfekte Edildi

İzmit Belediyesi, Kocaeli’de hizmet veren taksileri dezenfekte ediyor

 Vatandaşın sağlığını için büyük bir özveri ile çalışan İzmit Belediyesi, İzmit ve Kocaeli genelinde hizmet veren ticari taksileri düzenli olarak dezenfekte ediyor

Pandemi ile birlikte kent genelinde taksilere dezenfekte hizmeti vermeye başlayan İzmit Belediyesi, her gün yüzlerce kişinin ulaşım aracı olarak kullandığı taksileri çok daha güvenli hale getiriyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kocaeli genelinde hizmet veren ticari taksiler her hafta Doğu Kışla Kapalı Pazar Alanı’da düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

Yüzlerce Taksi Dezenfekte Edildi

Her hafta Çarşamba günü Doğu Kışla Kapalı Pazar Alanı’nda verilen dezenfekte hizmetinden Kocaeli genelinden birçok taksi faydalanıyor. Covid-19 sebebiyle kent genelinde temizlik ve dezenfekten çalışmalarına yoğun olarak devam eden Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Temmuz ayında yüzlerce taksiyi dezenfekte etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL