Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi devam ediyor

Çocuklar İzmit Belediyesi ile kışın bile güvenle yüzme öğreniyor   İzmit Belediyesi ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesine İzmit Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak devam ediyor İzmit Belediyesi..

Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi devam ediyor

Çocuklar İzmit Belediyesi ile kışın bile güvenle yüzme öğreniyor

 

İzmit Belediyesi ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesine İzmit Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak devam ediyor

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında eğitim programını 6 antrenör ve 1 cankurtaran ile güvenli şekilde sürdürüyor. Özveri ile devam eden eğitimler 7 ile 14 yaş arasındaki çocuklar için haftada iki gün, ayda 8 ders olarak veriliyor. İzmit Belediyesinin düzenlediği projede çocuklar uzman antrenörler eşliğinde başladıkları yüzme kursuna büyük bir istek ve heyecanla katılım gösteriyor.

İZMİT’İ TEMSİL EDİYORLAR

Her geçen gün katılımın arttığı ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesinde yüzme kursları aralıksız devam ediyor. Eğitime katılan çocuklara yüzmenin temel eğitimi veriliyor. Tamamlanan bir aylık eğitimin ardından temel eğitimi gecen çocuklar, İzmit Belediyespor yüzme takımına seçilip, kulüp bünyesinde lisanslı sporcu olarak müsabakalara katılıyor. Müsabakalarda başarılı olan çocuklar hem İzmit’i hem de Kocaeli ilini il dışındaki müsabakalarda temsil ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL