Güncel Manşetler

Zabıtaya 191. yıl ziyareti

Zabıta görevinin ilk başlangıcı olarak kabul edilen, 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nın 191. yılı kutlanıyor. Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur Sen) bünyesindeki, Belediye..

Zabıtaya 191. yıl ziyareti

Zabıta görevinin ilk başlangıcı olarak kabul edilen, 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nın 191. yılı kutlanıyor. Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur Sen) bünyesindeki, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ve yönetim kurulu üyeleri, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta İdaresi Başkanı Serhan Çatal ve Zabıta çalışanlarını ziyaret etti. Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Aygen, Zabıta Dairesi Başkanı Çatal ve Zabıta görevlilerine baklava ikram etti.

AYGEN “GÖREVLİ ARKADAŞLARIMIZIN İÇİN İYİLEŞTİRMELER YAPILDI”

Zabıta görevinin ilk başlangıcı olarak kabul edilen, 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nın 191. yılı kutlanıyor. Bu kapsam Memur-Sen Konfederasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Serhan Çatal ve Zabıta personelini ziyaret etti. Aygen “Özellikle son yıllarda gerçekleştirilen çalışmalarla zabıta personelinin durumu iyileştirildi. Eskiye göre zabıta personelinin ekonomik ve sosyal acıdan durumu yükseldi. Zabıta haftası dolayısıyla tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

ÇATAL “TÜM ZABITA PERSONELİNİN HAFTASINI KUTLARIM”

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Serhat Çatal, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Aygen ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Çatal “Zabıta Personeli arkadaşlarımız belediyemizin en zorlu ve fedakârlık gerektiren görevini yerine getiriyor. Belediyemizdeki ve tüm Türkiye’deki Zabıta Personeli arkadaşlarımızın haftalarını kutluyorum” dedi.

AYGEN BAKLAVA İKRAM ETTİ

Zabıta Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyaret sonunda Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zabıta Dairesi Başkanı Serhan Çatal ve Zabıta Personeline baklava ikramında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL