Manşetler Surmanset

Ak Partili Zafer Kılıç’tan Duygusal Veda Yazısı

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç veda niteliğinde ki açıklaması ile Çayırovalılara ve partililere teşekkür etti. Yeni kongrede aday olmayacağını açıklayan İlçe Başkanı Kılıç yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere..

Ak Partili Zafer Kılıç’tan Duygusal Veda Yazısı

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç veda niteliğinde ki açıklaması ile Çayırovalılara ve partililere teşekkür etti.

Yeni kongrede aday olmayacağını açıklayan İlçe Başkanı Kılıç yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Çayırovam değerli ailem…
Görev sürecinde Başarılı olmamda emeği olan herkes bir teşekkür etmek istiyorum..

Akpartimde aktif siyasete 2003 nisan ayında gençlik kollarında yönetim kurulu olarak başladım. 15 yıldır aktif siyaset yaparak. Her kademesinde görev yaparak bugüne kadar geldim .

14 kasım 2014 te aldığım bu onurlu görevi 15 ekim 2017 de devredeceğim. 3 senede yapmış olduğumuz tüm secimler de başarıdan başarıya koşarken %59.8 oyla Turkiyenin büyüme noktasında katki sagladik. beni yanlız bırakmayan değerli büyüklerime kanaat önderlerime kadın kollarıma gençlik kollarıma ana kademe ve mahalle başkanlarına ve yonetimlerine , Meclis Uyelerime Belediye Başkanımıza, Belediyenin herkademesinde görev yapan çalışanlarımiza

Aileme çocuklarıma ayrı kaldığım yakın arkadaşlarıma…..

Bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm kamu müdürlerine, siyasi parti ilçe başkan arkadaşlarıma , ilçemizde bulunan il dernek başkanlarımıza , cami imamlarımıza, cami dernek başkanlarımıza, Birbirinden Değerli muhtarlarıma Çayırova esnaflarımıza,ilçemizde bulunan stklarimiza, birbirinde değerli beni hiç yalnız bırakmayan cefakar vefakar Çayırova halkımıza, basınımız temsilcilerine birlikte calisirken bana verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Belki bilmeden üzdüğüm varsa hakkınız helal.ediniz. Hepinizden Allah razı olsun.

Telefonum her zaman olduğu gibi 7/24 açıktır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL