Zeka Oyunları Kursuna İlgi Yoğun

KADEM Kocaeli’de Zeka Oyunları Kursu KADEM Kocaeli Temsilciliği’nde geçtiğimiz haftalarda yapılan Zeka Oyunları Atölye çalışmasına katılan katılımcılar oyunları ilgi ile oynayarak tekrarını talep etmişlerdi. Bu talep doğrultusunda KADEM Kocaeli Temsilciliği..

Zeka Oyunları Kursuna İlgi Yoğun

KADEM Kocaeli’de Zeka Oyunları Kursu

KADEM Kocaeli Temsilciliği’nde geçtiğimiz haftalarda yapılan Zeka Oyunları Atölye çalışmasına katılan katılımcılar oyunları ilgi ile oynayarak tekrarını talep etmişlerdi. Bu talep doğrultusunda KADEM Kocaeli Temsilciliği ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile KADEM Kocaeli Temsilcilik Binası’nda Eğitmen Kübra Parlak eşliğinde Zeka Oyunları Kursu açıldı. Her Cuma saat 13:00-16:00 arasında gerçekleştirelecek olan kursa ilgi oldukça yoğun.

Zeka Oyunları Eğiticisi Kübra Parlak kursun amacı ve içeriği için ‘’ En sık kullanılan tabir ile “zeki olmak” her yaştan insanın hayatını kolaylaştıran, toplumda ön plana çıkmasını veya topluma faydalı olmasını sağlayan, bununla birlikte maddi-manevi refah seviyesi için de önemli bir kavramdır. Dolayısıyla, her insan zeki olmak, zekasını geliştirmek ister. Bunu sağlamanın etkili ve en eğlenceli yöntemlerinden biri zeka oyunları oynamaktır. Zeka oyunları oynayarak hem eğlenebilir hem de beynimizi zinde tutarak zeka gelişimi sağlayabilir, alzheimer ve çeşitli hastalıklardan etkilenmemizi en aza indirebilir. Dikkat dağınıklığı, hafıza zayıflığı gibi sorunlar için de zeka oyunlarının tedavi edici etkisi vardır.’’ dedi.

Kursiyerler memnuniyetlerini dile getirerek KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan’a teşekkür ettiler.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL