Genel Güncel Manşetler Politika Yaşam

Zeytin Dalı Harekâtına destek “1000 adet zeytin fidanı “

İzmit Belediyesi tarafından Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtına destek olmak amacıyla vatandaşlara 1000 adet zeytin fidanı dağıttı. Belsa önündeki fidan dağıtımına vatandaşlar yoğun ile göstererek 1000 adet zeytin..

Zeytin Dalı Harekâtına destek “1000 adet zeytin fidanı “

İzmit Belediyesi tarafından Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtına destek olmak amacıyla vatandaşlara 1000 adet zeytin fidanı dağıttı.

Belsa önündeki fidan dağıtımına vatandaşlar yoğun ile göstererek 1000 adet zeytin fidanı kısa süre içinde tükendi.

Zeytin Dalı Barış ve Kardeşlik Demektir

Vatandaşlara fidanı dağıtıp Belsa önündeki Sabri Yalım Parkı’na sembolik olarak 1 adet zeytin fidanı diken İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptığı konuşmada “zeytin ağacı Kuran-ı Kerimde geçen, soframızda olan ve çok farklı faydaları olan bir ağaçtır. Zeytin ayrıca barış ve kardeşlik demektir. Kahraman ordumuz Afrin’de Zeytin Dalı operasyonunu yapıyor. Bu operasyon Suriye’de olabilir ama bu Türkiye için, İzmit için çok önemlidir.

Oyunları Bozmaya Devam Edeceğiz

Asırlar boyunca ülkemizi parçalamak için içte dıştan saldırıp oyunlar oynanıyor. Bizi Anadolu’dan çıkarmak için yapmadıkları yok. Ama hiçbir zaman başarılı olamadılar, olamayacaklar da. Bugün de kahraman ordumuzun yaptığı bizleri ve İslam’ı yok etmek isteyenlerin, Haçlı zihniyetinin oyununu bozma operasyonudur. Suriye ve Irak sınırımızda bizi bölmeye çalışan iç ve dış güçler, hainler, terör örgütlerine destek veriyorlar. Bunlara izin verip seyredecek değiliz, Tabii ki İzmit’e kadar gelmelerini de bekleyecek değiliz. Türk milleti olarak Başkomutanımızın önderliğinde bu hainlere ve tüm dünyaya gereken dersi veriyoruz.

Türk’ün Gücünü Gösteriyoruz

Bizi bölmek isteyen bu güçler Türk milletinin vatanına milletine bayrağına ne kadar düşkün olduğunu, bu değerleri için neler yapabileceğini ya bilmiyorlar, ya da bilmek istemiyorlar. Bugün verilen mücadele bu değerlerimize kastetmek isteyenlere verilen bir cevaptır. Birlik, beraberlik içinde oyunları yine bozacağız. Daha çok çalışarak, daha çok kenetlenerek dosta düşmana gücümüzü göstereceğiz. Çocuklarımıza şanlı tarihimizi en iyi şekilde anlatmaya devam edeceğiz.

Terör Temizlenecek

Zeytin Dalı operasyonu ile Türk’ün gücünü bütün dünyaya göstermekteyiz. Lamı cimi yok, Afrin alınacak. Oradaki terör temizlenecek. Oraya dostluk, kardeşlik gelecek. Bütün dualarımız kahraman askerlerimiz, güvenlik güçlerimiz için. Allah kahramanlarımızın yardımcısı olsun. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve tüm yöneticilerimize Allah güç kuvvet versin” dedi. Konuşmaların ardından şehitlerimiz için hep birlikte dua edildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL