Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Zeytinoğlu’ndan Samsun çıkarması | Kocaelide Bugün

Zeytinoğlu’ndan Samsun çıkarması

KSO Başkanı Zeytinoğlu’ndan Samsun çıkarması Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samsun’da düzenlediği etkinliklere katıldı 19..

Zeytinoğlu’ndan Samsun çıkarması

KSO Başkanı Zeytinoğlu’ndan Samsun çıkarması

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samsun’da düzenlediği etkinliklere katıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları minnetle anıldı. Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Ata’mızın milli mücadele ateşini yaktığı Samsun’da idi. 19 Mayıs 1919’da Ata’mızın Samsun’a ayak basışının ve kurtuluş meşalesini yakışının 103. yıl dönümünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin Samsun’da düzenlediği programa katılan Zeytinoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

ONUR ANITI’NA ÇELENK SUNULDU

Zeytinoğlu ilk olarak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Onur Anıtı önünde düzenlenen anma törenine katıldı, Atamızın anıtına çelenk sunarak, hatıra fotoğrafı çektirdi. Zeytinoğlu, daha sonra Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın önünde Türkiye’nin otomobili TOGG’un sergilenmesi törenine katıldı. TOGG, İstanbul ve Ankara’dan sonra ilk kez Anadolu’da, Samsun’da ve çok önemli bir tarih olan 19 Mayıs’ta sergilendi. TOGG’a Samsunlu vatandaşların ilgisi büyük oldu. Burada, TOGG’un 2023 yılının Mart ayından itibaren yollarda olacağı bilgisi de vatandaşlarla paylaşıldı.

DOLU DOLU BİR PROGRAM

KSO Başkanı Zeytinoğlu, son olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile Belediye Meclisi Üyeleri’ne yapılan ziyarete eşlik etti. Burada TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ‘Fahri Hemşerilik Beratı’ takdim edilerek, çeşitli konularda görüş alıverişinde bulunuldu. Düzenlenen bir dizi ziyaretten sonra Kocaeli’ye dönen ve Samsun programı ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Zeytinoğlu, “Ulusal egemenlik mücadelemizin başladığı gün olan 19 Mayıs’ta Samsun’da olmak büyük bir gurur oldu. TOBB heyetimiz ile birlikte dolu dolu bir Samsun programı gerçekleştirdik. Bize Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle ve saygıyla anıyor, ülkemizin geleceği gençlerimizin bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL