Ziyaretlere devam ediyorlar

DEVA’da Ziyaretler Sürüyor   DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve köylere kadar ulaşırken diğer yandan da kentin bileşenlerini de ziyaret etmeye ve politikalarını anlatmaya devam ediyor..

Ziyaretlere devam ediyorlar

DEVA’da Ziyaretler Sürüyor

 

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve köylere kadar ulaşırken diğer yandan da kentin bileşenlerini de ziyaret etmeye ve politikalarını anlatmaya devam ediyor

Ali Babacan’ın genel başkanlığında kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde seçim çalışmaları yurt genelinde sürerken, Kocaeli teşkilâtları da yoğun bir tempoda faaliyetlerini sürdürüyorlar.

Bu kapsamda bir yandan kentin en uzak köylerine ve mahallelerine kadar nüfuz eden DEVA Partisi temsilcileri faaliyetlerini sürdürürken diğer yandan da İl Yönetimi de Kocaeli’nin önde gelen bileşenlerine ziyaretlere devam ediyor.

DEVA PARTİSİ’NİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan bir grup da seçimleri yeni tamamlanan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Yönetimi’ni Oda merkezinde ziyaret ederek yeni dönemde çalışmalarında başarılar dilediler ve DEVA Partisi’nin ticaret hayatına yönelik çözüm önerileri hakkında bilgi verdiler.

İl Başkanı Adem Koç ve beraberindeki DEVA Partisi heyeti daha sonra seçimleri gerçekleşen Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Yönetimi’ni tebrik ettiler ve DEVA Partisi’nin sanayi sektöründe yaşadığı sıkıntılarla ilgili çözüm önerilerini anlattılar.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL