“%100 maaş zammı yapacağımızın müjdesini veriyoruz”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili’yi ziyaret etti.   Ziyarette İlçe Başkanı Engin Kılıç Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ının açıkladığı müjdeyi sizlere iletmek..

“%100 maaş zammı yapacağımızın müjdesini veriyoruz”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili’yi ziyaret etti.

 

Ziyarette İlçe Başkanı Engin Kılıç Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ının açıkladığı müjdeyi sizlere iletmek istiyorum dedi. Kılıç; Polis memuru kardeşlerimizin yaşadıkları sorunun başında özlük hakları ve maaş problemleri gelmekte bunu biliyoruz. İktidar yetkilileri her seçim kendilerine 3600 ek gösterge sözü vermelerine rağmen bir türlü Memur Polis kardeşlerimizin özlük haklarına yansıyacak 3600 ek göstergesini kendilerine vermedi vermiyor verecekmiş gibide durmuyor.

Yeniden Refah Partisi olarak Milli Görüş sözü veriyoruz Allah’ın izniyle iktidara geldiğimizde%100 maaş zammı yapacağımızın müjdesini veriyoruz. İnşaallah iktidar olduğumuzda 3600 ek gösterge haklarını vereceğiz. Ayrıca Polis kardeşlerimizin Aile bütünlüğünü etkileyecek 2024 yılında yürürlüğe girecek olan ATAMA ve YER DEĞİŞTİRME yönetmeliğini revize edeceğiz. Polis memurlarının Aile bütünlüğünü korumak için gerekli önlemleri alacağız. Kahraman polis memurlarımızın ve Ailelerinin bu yönetmelikle mağdur olmalarını önleyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle vatan sathının dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nı kutluyorum. dedi. Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL