‘100 Yaşında, 30 torunu, 7 çocuğu var’

Vali Aksoy Anneler Günü Münasebetiyle 100 Yaşında Olan Aişe Tikci’yi Ziyaret Ederek Anneler Gününü Kutladı   Vali Hüseyin Aksoy, Anneler Günü münasebetiyle ilimizde yaşayan 100 yaşını doldurmuş Aişe Tikci’yi ziyaret..

‘100 Yaşında, 30 torunu, 7 çocuğu var’

Vali Aksoy Anneler Günü Münasebetiyle 100 Yaşında Olan Aişe Tikci’yi Ziyaret Ederek Anneler Gününü Kutladı

 

Vali Hüseyin Aksoy, Anneler Günü münasebetiyle ilimizde yaşayan 100 yaşını doldurmuş Aişe Tikci’yi ziyaret ederek, Anneler Gününü kutladı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun selamlarını iletti.

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir’in eşlik ettiği ziyarette,  Vali Hüseyin Aksoy 7 çocuk ve 30 torun sahibi 100 yaşındaki Aişe Tikci ile bir süre sohbet ederek, onunla yakından ilgilendi.

Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Anneler Günü münasebetiyle ilimizde yaşayan ve 100 yaşını dolduran anneleri ziyaret ediyoruz.  Aişe annemizi de 100 yaşında ve gayet sağlıklı bir şekilde görmekten büyük mutluluk duyduk, böylesine değerlerimizi korumak ve onlara saygılarımızı ifade etmek üzere kendisini bugün ziyaret ettik. 30 tane torunu, 7 tane çocuğu var. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Anneler gününü tebrik ediyoruz. Bizler geleneksel yapımız içerisinde büyüklerimize saygı duyan bir toplumuz. Bunun sürdürülmesi ve genç kuşaklara bu duygunun verilmesi hepimiz için büyük önem taşıyor. Bugünde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun selam ve sevgilerini annemize aktarmak içinde buradayız. Bu anlamda bütün annelerimizi yürekten kutluyor, ellerinden öpüyoruz. Şehit ve gazi annelerimize saygıyla anıyor, ellerinden öpüyoruz. Her anne bizler için önemli ve değerlidir. Evlatlarını yetiştirerek bu ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına katkılar sağlıyorlar.” diyen  Vali tüm annelerin Anneler Gününü tebrik etti.

Vali Hüseyin Aksoy konuşmalarının ardından 100 yaşındaki Aişe Tikci’nin Anneler Gününü kutlayarak, ona anneler günü hediyesini verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL