Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
11. Muhtarlar toplantısı İzmit'te Yapıldı | Kocaelide Bugün

11. Muhtarlar toplantısı İzmit’te Yapıldı

Vali Hüseyin Aksoy,  İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, il ve ilçe  kurum müdürleri ile ilçe muhtarlarının katılımlarıyla tüm ilçelerimizde düzenli olarak gerçekleştirdiği 11. muhtarlar toplantısını İzmit İlçesi muhtarları ile  gerçekleştirdi…

11. Muhtarlar toplantısı İzmit’te Yapıldı
Vali Hüseyin Aksoy,  İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, il ve ilçe  kurum müdürleri ile ilçe muhtarlarının katılımlarıyla tüm ilçelerimizde düzenli olarak gerçekleştirdiği 11. muhtarlar toplantısını İzmit İlçesi muhtarları ile  gerçekleştirdi.
Valilik Akçakoca toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İzmit  Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Jandarma Asayiş Şube Müdürü Yarbay Murat Filiz, İzmit  Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İzmit Muhtarlar Dernek Başkanı Tuncay Aşkın, daire müdürleri ve İzmit İlçesi Muhtarları katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; Her ay bir ilçemizde muhtarlarımızla bir araya gelerek onları dinliyor, ilgili kurum yöneticilerimizle beraber sorularını cevaplamaya gayret ediyoruz. Muhtarlarımız; halkın doğrudan seçtiği, vatandaşlarımızın en yakınında olan çalışma arkadaşlarımızdır. Bu anlamda muhtarlarımızın yaptığı çalışmaları önemsiyor, onların bizlere aktardığı sorunları da ciddiye alıyoruz.diyen  Vali, toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu.

Toplantının ardından Vali Aksoy, muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdürlerine  talimat verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL