12 ilçedeki parklar dezenfekte edilecek

Çocuk ve gençler için Kocaeli’deki parklar dezenfekte edilecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hafta içi dışarı çıkacak çocuk ve gençler için Kocaeli genelindeki parklarda dezenfekte işlemi yapacak. İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 14 yaş..

12 ilçedeki parklar dezenfekte edilecek

Çocuk ve gençler için Kocaeli’deki parklar dezenfekte edilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hafta içi dışarı çıkacak çocuk ve gençler için Kocaeli genelindeki parklarda dezenfekte işlemi yapacak.

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 14 yaş ve altı çocuklar 13 Mayıs Çarşamba günü; 15-20 yaş arasındaki gençlerin ise 15 Mayıs Cuma günü, 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak kaydıyla dışarıya çıkabilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun bir aradan sonra dışarıya çıkacak çocuklar için Kocaeli genelindeki tüm park ve çocuk oyun alanlarında dezenfekte işlemi yapacak.

 

BAKANLIK ONAYLI ÜRÜNLER

Dezenfeksiyon işlemleri sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri en teknolojik sırt atomizörü ile Sağlık Bakanlığı ruhsatlı Covid-19’a etkili biyosidal ürünler kullanıyor. Dezenfeksiyon işlemine tabi tutulan parklarda çocuk ve gençlerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde vakit geçirmesi amaçlanıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL