“15 Temmuz direnişi esnasında canlarını kaybeden aziz kahramanlarımızı saygı ile anıyorum”

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez 15 Temmuz mesajı yayınladı. Aykan mesajında “15 Temmuz 2016 gecesi maaşlarını devletimizden alan, fakat emir ve talimatları küresel emperyalist odaklardan alan, askeri ve sivil..

“15 Temmuz direnişi esnasında canlarını kaybeden aziz kahramanlarımızı saygı ile anıyorum”

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez 15 Temmuz mesajı yayınladı.

Aykan mesajında “15 Temmuz 2016 gecesi maaşlarını devletimizden alan, fakat emir ve talimatları küresel emperyalist odaklardan alan, askeri ve sivil bürokrasi içerisinde kümelenmiş Fethullahçı terör örgütü militanları bu milletin kanına girmiştir.

Fetö ile bürokrasi sahasında yapılan mücadeleye bakıldığında ise; Yaşar Büyükanit, Cevdet Saral, Bülent Orakoğlu gibi isimlerin haricinde, örgütü ilişkide bulunduktan sonra tanıyıp örgüte karşı mücadele eden birkaç isim haricinde hiç kimsenin örgüt ile mücadele etmediği ortadadır.

Fetö ile siyasi ve bürokrasi sahasında yapılan mücadeleye göz atıldığında, asıl mücadele edilmesi gereken bu alanda, Pr. Dr. Necmettin ERBAKAN hocamız hariç hiçbir siyasetçinin bu mücadeleyi yürütmediği açıkça görülmektedir. Teşkilatının her kademesinden insanlara her imkan bulduğunda bu yapının zararlarını anlatan hocamız, ülkeyi yönetme imkanı bulduğu zamanlarda da bu yapı ile mücadelesine devam etmiştir.

Hocamız bu mücadelesini sürdürürken, bu yapı da milli görüş hareketine karşı mücadelesini sürdürmüştür. Hocamız hayatta iken, kendisinin etkisini partisi üzerinden silme amacına ulaşamayan fetö. Her dönemde kendisine yakın insanlar üzerinden hareketimizi bölüp yeni partiler çıkarmıştır. Bu eylem tarzı, fetönün bizim ile temel mücadele felsefesi olmuştur.

ERBAKAN yeniden büyük Türkiyeyi ve yeni bir dünyayı kurmak için, fetö ise Türkiyeyi ırkçı emperyalist sisteme uydu haline getirmek için çalışmıştır. İşte bu yüzden fetönün asıl hedefi milli görüş hareketidir. Fetö örgütü milli görüş iktidarının yeni bir dünya demek olduğunu bildiği için her dönemde milli görüş içerisinden kendisine çalışma arkadaşları devşirmiş, yeni yeni partiler kurmuştur. Dönem içerisinde bu partileri kuran kimselerin “kandırıldık” ifadeleri halen milletin kulaklarında çınlamaktadır.

Her dönemin kandırılanlarının yaptıkları yanlışlar bu milletin geleceğini alt üst etmiştir.

Kandırılmayan tek lider ise ERBAKAN dır. Çünkü fetö örgütünün amacının ne olduğunu tam olarak bilen de odur.

Küresel emperyalizmin politikaları zamana ve mekana göre değişmez, değişen sadece figüranlardır. Dün fetö üzerinden hedeflerine ulaşmaya gayret edenler, yarın başka kişiler ve yapılar yolu ile bu hedeflerine ulaşmak isteyeceklerdir.

İşte bu yüzden Türkiye Cumhuriyeti Devletinin asıl mücadele etmesi gereken yapı küresel emperyalizmdir. Bu yapının nihai amacı Türk milletini bu topraklardan çıkarmak ve büyük İsrail’i kurmaktır. İşte bu yüzden bu yapı ile mücadele etmek ancak yeniden büyük Türkiye’ yi kurmak ile mümkün olabilir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti öncülüğünde kurulan yeni bir küresel sistem ise, ırkçı emperyalizmi perişan edip, tarih mezarlığına gömecektir.

15 Temmuz ile yapılan mücadele, ancak aldanmayan ERBAKAN’ ın siyasi metotları ile başarıya ulaşabilir.

Bu vesile ile 15 Temmuz direnişi esnasında canlarını kaybeden aziz kahramanlarımızı saygı ile anıyorum.

Milletimizin demokrasi ve milli birlik gününü kutluyorum.”dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL