Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"15 Temmuz hain darbe girişimini lanetliyoruz" | Kocaelide Bugün

“15 Temmuz hain darbe girişimini lanetliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı’dan 15 Temmuz mesajı: CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı yaptığı yazılı açıklamada “15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Darbe..

“15 Temmuz hain darbe girişimini lanetliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı’dan 15 Temmuz mesajı:

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı yaptığı yazılı açıklamada “15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti.
Darbe girişimine karşı milletimiz, Gazi Meclis ve siyaset kurumu ortak bir direniş sergilemiş ve hain Fetö girişimi boşa çıkarılmıştır.
İnancım o dur ki Demokrasi yurttaşların teveccühüdür.Sandık bunu yerine getirmenin koşuludur.
Dolayısıyla 15 Temmuz Cumhuriyet’e, kurucu iradeye ve halkımıza karşı yapılan hain saldırıyı, sebep olanları  amasız fakatsız kınıyoruz.
15 Temmuz’un bayram’mı yoksa yas mı olduğu, ümmet ile Millet ‘e göre değişen bir sonuç olduğuna ortada . Türkiye’nin demokratik birikimine sahip çıkma azmimiz sonsuza kadar sürecektir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Milletiyle yürümeye devam eder. Önemli olan bunlardan ders çıkarıp güçlü bir demokrasi tesis edebilmektir. Aradan 3 yıl geçmiş olmasına rağmen darbenin siyasi ayağının ortaya çıkarılmamış olması ve bu konuda samimi olunmuyor olması düşündürücü ve tehlikeli olandır. Henüz bir adım da atılmamıştır.
15 Temmuz hain darbe girişimini lanetlerken, darbeye karşı direnişte canını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve huzurlu yaşam dilerim.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL