Eğitim Güncel Manşetler

1500 Öğrenci ile devam!

Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları, 9 ayrı branşta 1500 öğrencinin katılımı ile devam ediyor. Önceki yıllarda yıl olduğu gibi Yaz Spor Okulları’na devam eden..

1500 Öğrenci ile devam!

Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları, 9 ayrı branşta 1500 öğrencinin katılımı ile devam ediyor.

Önceki yıllarda yıl olduğu gibi Yaz Spor Okulları’na devam eden öğrencilerin spor kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanırken, bu yıl yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol ,jimnastik, tenis, tekvando, karate, judo ve eğlenceli atletizm olmak üzere toplam 9 ayrı branşta uzman eğitici kadrosuyla eğitim veriliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde verilen kurslara yaklaşık 1500 öğrenci katılıyor.

GENÇLERİN GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Yaz  Spor Okulları’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde izleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaz spor okullarının gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağladığını ifade ederek, “Yaz Spor Okullarımız çocuklarımızın hem yaz tatillerini değerlendirmeleri, hem de yaz aylarında boş vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için önemli bir fırsat. Öğrencilerin yaz spor okullarından en iyi şekilde istifade edebilmesi adına Darıca Belediyesi olarak bütün imkanlarımızı seferber ettik. Bu vesileyle çocuklarımıza iyi tatiller ve iyi eğlenceler diliyorum.” diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL